Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met Adobe Photoshop.

Photoshop downloaden en installeren

laptop-download

Klik hieronder op Photoshop downloaden om Photoshop te downloaden. Volg de instructies op het scherm om u aan te melden en het product te installeren. (Het is niet erg als u begint op de pagina van de gratis proefversies. De abonnementsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Hulp bij uw lidmaatschap

Bent u uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u voor het eerst een proefversie startte of een Adobe-app of -lidmaatschap kocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Photoshop te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor maandelijkse leden en elke 99 dagen voor jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Photoshop downloadt of bijwerkt. Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren of te deactiveren voor meer informatie.

Kan ik Photoshop op een andere computer installeren?

U kunt Photoshop en andere Creative Cloud-apps op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst deactiveren op een van de eerdere computers. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt vanaf uw account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken.