Download Photoshop op uw desktop en iPad en zoek zelfstudies om aan de slag te gaan.

Photoshop downloaden en installeren

laptop-download

Installeert u de toepassing voor het eerst of op een nieuw apparaat?
Klik hieronder op Photoshop downloaden om Photoshop te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. Als dit de eerste keer is dat u een Creative Cloud-app installeert, wordt de Creative Cloud-desktopapp ook geïnstalleerd.

Hulp nodig bij uw abonnement?

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Photoshop te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor een maandabonnement en elke 99 dagen bij een jaarabonnement. Aanmelden is ook vereist wanneer u Photoshop downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren.

Ik heb het verkeerde abonnement aangeschaft. Hoe wissel ik van abonnement?

Kom te weten hoe u overstapt op een ander Adobe-lidmaatschap of de opslag of factureringsfrequentie van uw huidige lidmaatschap wijzigt.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt vanaf uw account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Uw Adobe-factuur vinden en afdrukken voor meer informatie.