Se, legge til eller fjerne offentlige biblioteker i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Du kan bla gjennom og legge til offentlige biblioteker fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og bruke dem til varemerket ditt og kreative prosjekter.

Slik kan du se og legge til offentlige biblioteker i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Velg først fanen Stock og Marketplace og deretter Biblioteker

Biblioteker-vinduet på fanen Stock og Marketplace som viser alle offentlig tilgjengelige biblioteker med alternativer for å vise og legge til i biblioteket ditt.
    Du kan vise alle tilgjengelige elementer i Stock og Marketplace, deriblant bilder, illustrasjoner og plugin-moduler.

3. Velg Vis for å se innholdet i biblioteket.

De tilgjengelige offentlige bibliotekene viser alternativer for å vise innholdet i biblioteket og legge til innhold i biblioteket ditt.
    Innholdet i biblioteket du har valgt, blir åpnet i et nytt nettleservindu.

4. Velg Legg til i bibliotekene dine for bibliotekene du vil legge til.

De tilgjengelige offentlige bibliotekene viser alternativer for å vise innholdet i biblioteket og legge til innhold i biblioteket ditt.
    Innholdet i biblioteket blir lagt til i biblioteket ditt.

Slutte å følge offentlige biblioteker i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Velg Vis i bibliotekene dine for å få tilgang til innholdet i biblioteket.

De tilgjengelige offentlige bibliotekene viser alternativet for visning av innholdet i biblioteket ditt i Creative Cloud-bibliotekene dine.
      Vinduet i Filer-fanen som viser innholdet i det offentlige biblioteket, blir åpnet.

2. Gå til fanen Filer og velg ikonet Flere handlinger   etterfulgt av Fjern fra Dine biblioteker

Offentlig bibliotek-vinduet på Filer-fanen viser alt innholdet i biblioteket en utvidet meny, slik at du kan eksportere eller fjerne innhold i Dine biblioteker.
      Det blir nå gått i gang med å fjerne offentlig bibliotekinnhold fra Dine biblioteker.

3. I bekreftelsesboksen velger du Fjern for å fjerne et bibliotek og alt det inneholder.

Bekreftelsesvinduet for "Fjern fra Dine biblioteker" viser alternativer for å fjerne innholdet og avbryte prosessen.
      Biblioteket og alt det inneholder, fjernes fra Dine biblioteker.

Når du har fjernet et bibliotek, blir biblioteket og innholdet fjernet fra Filer-fanen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Beslektede emner

Creative Cloud Libraries

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet