Når du forsøker å logge på et Creative Cloud-program etter å ha oppdatert CC-skrivebordsprogrammet, får du en melding om «Ukjent serverfeil».

Ukjent serverfeil

Løsninger

Løsning 1: Oppdater til den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

CC-skrivebordsprogrammet versjon 1.0.0.183 og nyere inkluderer en oppdatering som løser dette problemet for de fleste brukere. I de fleste tilfeller laster Creative Cloud ned oppdateringen og installerer den automatisk når du logger på. Hvis du ikke kan logge på fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, kan du gjøre følgende:

1. Gå til http://www.adobe.com/creativecloud/desktop-app.html.
  2. Logg på med Adobe ID-en knytte til din Creative Cloud-konto – klikk på Logg på-koblingen i øvre, hjørne av siden, og følg instruksjonene på skjermen.
  3. Last ned og installer den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet – klikk på knappen Last ned i øvre, høyre hjørne av siden og følg instruksjonene på skjermen.
  4. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og logg på.

Løsning 2: Fjern lagret påloggingsinformasjon

1. Lukk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  2. Gå til OOBE-mappen.
    Windows: [Systemstasjon]:\Users\[brukernavn]\AppData\Local\Adobe\OOBE
    Mac OS: /Users/[brukernavn]/Library/Application Support/Adobe/OOBE
  3. Slett filen opm.db.
  4. Start Creative Clouds skrivebordprogram.

Løsning 3: Installer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på nytt, og fjern lagret påloggingsinformasjon

1. Avinstaller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
    • Windows
    1. Åpne Windows Kontrollpanel > Programmer og funksjoner.
    2. Velg Adobe Creative Cloud, og klikk på Avinstaller/endre.
    3. Følg veiledningen på skjermen.
    • Mac OS
    1. Åpne Finder, og gå til /Programmer/Verktøy/Adobe Installers/.
    2. Dobbeltklikk på Adobe Creative Cloud for å fjerne det.
    3. Følg veiledningen på skjermen.
  2. Gjenta trinnene fra Løsning 2 for å fjerne lagret påloggingsinformasjon.
  3. Gjenta trinnene fra Løsning 1 for å installere den nyeste versjonen av skrivebordsprogrammet for Creative Cloud på nytt.
  4. Start Creative Clouds skrivebordprogram.

Tilleggsinformasjon

Hvis OOBE-mappen ikke synlig på den angitte plasseringen, endrer du systeminnstillingene til å vise skjulte filer og mapper.

Vis skjulte filer, mapper, filnavnutvidelser | Windows XP, Vista, Windows 7, 8
Få tilgang til skjulte brukerbibliotekfiler | Mac OS 10.7 og nyere