Løse problemet med "Ukjent serverfeil" i Creative Cloud

Løs problemet som gjør at du får en melding om "Ukjent serverfeil" når du logger på en Creative Cloud-applikasjon.

Når du forsøker å logge på en Creative Cloud-applikasjon etter at du har oppdatert Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, kan det bli vist en melding om "Ukjent serverfeil". Prøv løsningene under i angitt rekkefølge for å rette opp feilen. Gå til neste løsning bare hvis den forrige ikke løste problemet.

Løsning 1: Oppdater til nyeste versjon av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Oppdateringen i versjon 1.0.0.183 og nyere av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet vil i de fleste tilfeller løse dette problemet. Creative Cloud vil vanligvis laste ned og installere oppdateringen automatisk når du logger på. Hvis du ikke får til å logge på, laster du ned nyeste versjon av Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Løsning 2: Slett påloggingsinformasjonen som er lagret i hurtigbufferen

1. Lukk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. Finn OOBE-mappen.

Windows: \Brukere\[brukernavn]\AppData\Local\Adobe\OOBE

macOS/Brukere/[brukernavn]/Library/Application Support/Adobe/OOBE

3. Slett opm.db-filen.

4. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Løsning 3: Installer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på nytt og slett påloggingsinformasjonen som er lagret i hurtigbufferen

1. Avinstaller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Windows

• Åpne Kontrollpanel > Programmer og funksjoner.
    • Velg først Adobe Creative Cloud og deretter Avinstaller/endre.
    • Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere applikasjonen.

macOS

• Åpne Finder og gå til Applikasjoner > Verktøy > Adobe-installasjonsprogrammer.
    • Velg filen som heter Avinstaller Adobe Creative Cloud
    • Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere applikasjonen.
  2. Gjenta trinnene fra Løsning 2 for å slette påloggingsinformasjonen som er lagret i hurtigbufferen.

3. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Tilleggsinformasjon

Hvis du ikke ser OOBE-mappen på plasseringen som er angitt, endrer du systeminnstillingene slik at skjulte filer og mapper blir synlige. Følg instruksjonene for ditt operativsystem:

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet