Ikonen Konvertera den aktuella webbsidan till en Adobe PDF-fil saknas i den bitexklusiva versionen av Internet Explorer med Adobe Acrobat 8 och 9 installerat.

Orsak

Ikonen installeras inte eftersom Adobe Acrobat 8 och 9 inte har stöd för 64-bitarsversionen av Internet Explorer.

Du kan kontrollera vilken version av Internet Explorer som körs genom att klicka på Om Internet Explorer i hjälpmenyn. I den bitexklusiva versionen av Internet Explorer finns en etikett i fönstret Om Internet Explorer som förklarar vilken version du har. Den bitexklusiva versionen av Internet Explorer har ingen Bridalveil-beskrivning.

Lösning

Återgå till 32-bitarsversionen av Internet Explorer.

Du återgår till 32-bitarsversionen av Internet Explorer genom att stänga 64-bitarsversionen av Internet Explorer och öppnar Internet Explorer genom att starta det från följande standardplatser: verktygsfältet Snabbstart, genvägen på skrivbordet, ikonen på Start-menyn, en hyperlänk eller en filtyp som är associerad med Internet Explorer.

Ytterligare information

Under vissa omständigheter visas snabbmenyn med Konvertera till Adobe PDF i den bitexklusiva versionen av Internet Explorer, men det fungerar inte när det markeras.

Snabbmenyn visas endast i följande fall:

1. Du kör en 64-bitarsversion av Windows med både 32-bitars- och 64-bitarsversionerna av Internet Explorer samt Adobe Acrobat installerade.
  2. Du startar 32-bitarsversionen av Internet Explorer först, vilket skriver registerposterna för snabbmenyer från tillägget Acrobat IEFavorite, och startar sedan 64-bitarsversionen av Internet Explorer som hittar registerposterna som skapades av 32-bitarsversionen.