Översikt

Du kan granska dokumenten antingen i en webbläsare eller i Acrobat DC eller Acrobat Reader DC.

Om du vill granska dokumenten i Acrobat DC eller Acrobat Reader DC använder du funktionen Öppna i Acrobat som visas i webbläsarfönstrets övre högra hörn.

Öppna i Acrobat

Om du har den senaste versionen av Acrobat DC installerad på datorn ser du ett webbläsarmeddelande som låter dig öppna Adobe Acrobat DC. När du har bekräftat genom att klicka på Öppna i Adobe Acrobat DC startas Acrobat-programmet och dokumentet hämtas så att du kan granska det.

Starta i Acrobat DC

Om du inte har den senaste versionen av Acrobat DC installerat på datorn kan du välja ett av följande alternativ som visas i webbläsarmeddelandet:

• Välj annan applikation: Klicka på Välj och markera en Adobe PDF-läsarapplikation, och använd den för att granska dokument.
  • Avbryt: För att fortsätta använda webbläsaren för granskning.
Meddelande om senaste version

VANLIGA FRÅGOR

Granskningstjänsten stöds i den senaste versionen av Acrobat DC.

I Acrobat klickar du på menyn Hjälp och väljer sedan Om Adobe Acrobat Pro DC. Då visas informationsrutan Om med produktnamn och version.

Se exempelskärmbilden nedan.

Versionsinformation