Teckensnittspaket för Acrobat Document Cloud till Macintosh

Alla produkter i Acrobat Document Cloud-familjen ingår i en modell:Kontinuerlig eller Klassisk. Eftersom det finns olika teckensnitt till varje modell är det viktigt att du känner till vilken modell din produkt tillhör innan du laddar ned och installerar dem.

De flesta slutanvändare som har installerat sin egen produkt har produktmodellen Kontinuerlig. Du kan däremot bekräfta din modell och att du laddar ned rätt teckensnittspaket så här:

1. Välj Adobe Reader > Om.

2. Se modellnamn och/eller versionsnummer. Den 8:e och 9:e siffran indikerar modellen:

• 20: Kontinuerlig. Till exempel 2017.009.20044
    • 30: Klassisk (permanent).Till exempel 2015.006.30123
    • Klassisk 2017: Acrobat 2017 (Klassisk). Till exempel 2017.008.30051
Observera att ”Permanent” har bytt namn till ”Klassisk,” och att ”Klassisk” därför visas efter din första uppdatering.