Text saknas eller förvanskas då PDF-dokument konverteras eller kombineras i Acrobat 9

Problem

Text visas eller skrivs inte ut på rätt sätt efter att du har konverterat eller kombinerat dokument i Acrobat 9.

• Texten verkar flytande eller så överlappar tecken varandra
  • Texten förvrängs, förvanskas eller byts ut av ”skräp”-tecken.
  • Viss text visas i nedsänkt text.
  • Text skrivs ut felaktigt

Orsak

Inbäddning förhindrar att teckensnitt ersätts när läsaren visar eller skriver ut en fil. Du försäkrar dig om att läsaren kommer att se texten med det ursprungliga teckensnittet.

Lösning

Spela upp video nedan för att lära dig hur du löser det här problemet.

Om du föredrar textinstruktioner kan du läsa HTML-versionen.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online