Mobile Link har utgått | Acrobat och Reader

12 juli 2016 kommer Mobile Link att utgå från Acrobat och Reader. Funktionen kommer att tas bort från gränssnittet genom uppdateringen i juli 2016.

Läs frågorna och svaren nedan för mer information. Om du har ytterligare frågor kan du ställa dem i vårt användarforum.

Svar på vanliga frågor

Länkar till dina filer finns fortfarande i listan Senaste filer. Du kan även logga in på Adobe Document Cloud för att se dina uppladdade filer.

När Mobile Link har upphört kommer de filer som du öppnar i Acrobat eller Reader inte längre att laddas upp till Adobe Document Cloud. Du kan däremot fortfarande komma åt filerna genom listan Senaste filer. PDF-filer som har sparats i Document Cloud eller i någon annan samarbetspartners tjänst är även i fortsättningen tillgängliga och du kommer åt dem från Acrobat eller Reader.

Ja. Mobile Link kommer inte längre att automatiskt ladda upp de filer du öppnar i Acrobat eller Reader, men du kan även i fortsättningen enkelt spara och lagra filer i Document Cloud. Du kan även komma åt alla dina Document Cloud-filer på valfri enhet när du är inloggad på Acrobat eller Reader.

Använd funktionen Spara till Document Cloud i Acrobat eller Reader för att spara filer i Document Cloud och göra dem tillgängliga på flera enheter. Filer som du på det här sättet sparar i Document Cloud visas i listan Senaste filer i Acrobat eller Reader på alla inloggade enheter.

Filerna i listan Senaste filer förblir oförändrade 12 juli 2016. PDF-filer som inte har öppnats på 60 dagar anses inte vara relevanta och kommer att försvinna från listan Senaste filer.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online