Hur kan jag köpa Acrobat eller förnya mitt abonnemang?

Du kan köpa en licens för Acrobat eller förnya din prenumeration inifrån programmet genom att följa länken i nedre högra panelen.

När testversionen av Acrobat DC löper ut ser du ett meddelande om att testversionen har gått ut och länken Köp nu längst ned till höger. KlickaKöp nuoch följ instruktionerna på skärmen.

Test utgången

När Acrobat DC-prenumerationen löper ut ser du ett meddelande om att prenumerationen har gått ut och länken Prenumerera nu längst ned till höger. Klicka Prenumerera nu och följ instruktionerna på skärmen.

Prenumeration har upphört

Min testversion/mitt abonnemang har gått ut. Kan jag fortfarande använda Acrobat DC för att titta på mina PDF-filer?

Ja, Acrobat DC låter dig visa PDF-filer även om din testperiod eller prenumeration har löpt ut. Du kan också använda gratisverktygen som Comment och Fill & Sign. Men för att kunna använda alla funktioner i Acrobat DC måste du köpa en licens.

OK, jag har köpt Acrobat DC. Hur gör jag för att licensiera min utgångna version av Acrobat DC?

Om du har köpt Adobe Acrobat DC via månatlig eller årlig betalningsplan, följer du stegen nedan.

Windows

Metod 1: För en Acrobat DC-prenumeration som du har köpt med samma Adobe ID som du använde för att logga in till Acrobat under testperioden eller en prenumeration.

1. Klicka på knappen Aktivera i verktygsfönstret till höger. Följande dialogruta för bekräftelse visas.

Dialogruta för Aktiveringsbekräftelse
  2. Klicka på OK. Starta om Acrobat DC för att aktivera det.

Metod 2: För Acrobat-avtal köpt med ett annat Adobe ID.

1. Klicka på knappen Aktivera i verktygsfönstret till höger. Inloggningsskärmen visas.

Inloggningsskärm
  2. Klicka på länken Inte ditt Adobe ID. Följande inloggningsdialogruta visas.

Logga in
  3. Ange det Adobe ID som du använde för att köpa din Acrobat DC-prenumeration och klicka på Logga in. Tackdialogrutan visas.

Tackdialogrutan
  4. Klicka på Fortsätt. En bekräftelsedialogruta visas.

Dialogruta för Aktiveringsbekräftelse
  5. Klicka på OK.Starta om Acrobat DC för att aktivera programmet.

Mac OS

1. Klicka på knappen Aktivera i verktygsfönstret till höger. Följande dialogruta visas. Klicka på OK.

Informationsdialogruta om aktivering
  2. Inloggningsskärmen visas. Klicka på knappen Logga in. (Om du har köpt Acrobat DC-prenumerationen med ett annat Adobe ID än det som visas klickar du på länken Är det här inte ditt Adobe ID?)

Logga in

Om du klickade på Är det här inte ditt Adobe ID? visas följande inloggningsfönster.Ange det Adobe ID som du använde för att köpa din Acrobat DC-prenumeration och klicka på Logga in.

Logga in
  3. Tackdialogrutan visas.Klicka på Fortsätt och starta sedan om Acrobat DC för att aktivera det.

Tackdialogrutan

Obs!

Du kan hämta och installera datorprogrammet Acrobat DC på flera datorer, oberoende av operativsystem.
Aktiveringen är dock begränsad till två datorer per individ som förknippas med medlemskapet och du kan inte använda programmet på dessa enheter samtidigt. Mer information finns i användarvillkoren.

Jag har köpt ett Acrobat DC-serienummer — kan jag använda det till en utvärderingsversion av Acrobat?

Om du har köpt ett Acrobat DC-serienummer måste du hämta och installera ett separat Acrobat-installationsprogram.

Avinstallera testversionen som redan är installerad på din dator innan du installerar Acrobat DC.

Kan jag använda Adobe Acrobat Reader DC nu när min Acrobat har gått ut?

Ja, du kan när som helst hämta och installera Acrobat Reader DC.