Document Cloud-aviseringar

Acrobat-aviseringar är vanligtvis uppdateringar om ändringar i statusen för dokument som du har delat för visning, granskning och signering. De meddelar dig om åtgärder som gjorts för ett dokument, inklusive alla inkommande och utgående förfrågningar för dokument som delats med eller av dig. Både avsändaren och mottagaren meddelas omedelbart om ändringar i en dokumentstatus och aktiviteter i arbetsflödet. En sammanfattning av aviseringar skickas dessutom dagligen till dig via e-post.

Ikon för aviseringsklocka

Klockikonen visas bredvid profilmenyn högst upp till höger i Acrobat DC:s datorprogram, Acrobat Reader:s mobilapp och Document Clouds webbgränssnitt. Klockikonen visar en röd bricka om du har nya aviseringar. Du kan klicka på ikonen för att visa alla nya aviseringar.

Aviseringar i Acrobat DC

Obs!

Creative Cloud-medlemmar kan även se aviseringar i Creative Cloud-datorprogrammet.

Aviseringspanel

När du klickar på klockikonen visas dina aviseringar på aviseringspanelen. Nya aviseringar är markerade så att du enkelt hittar de som är nya sedan du tittade senast. Varje avisering visas som ett kort och innefattar informationen du behöver.

Aviseringar som visas för olika arbetsflöden listas i tabellen nedan.

Granskningsarbetsflödet

Arbetsflöde

Meddelande

Dokument skickat eller delat: (inbjudan att granska)

Utför åtgärd

@omnämningstaggar

Utför åtgärd (för granskaren som namngivits)

Kommenteringsaktivitet för mottagaren: kommentarer och svar som lagts till, ändrats, lösts eller tagits bort

Uppgift slutförd

Mottagaren klickar på Färdig för att visa att granskningen är slutförd

Uppgift slutförd

Påminnelser om tidsgräns: utlöses baserat på schemat som angets av initiativtagaren

Utför åtgärd

Dela och spåra

Arbetsflöde

Meddelande

Dokument delat eller skickat: levererat

Utför åtgärd

Mottagaraktivitet: dokument visat

Uppgift slutförd

Signeringsarbetsflöde

Arbetsflöde

Meddelande

Dokument skickat för signering

Utför åtgärd (för mottagaren)

Mottagaren godkänner, nekar, delegerar, accepterar, fyller i eller bekräftar avtalet

Uppgift slutförd (för avsändaren)

Påminnelse om att utföra åtgärd (signera eller godkänn)

Utför åtgärd

Obs!
  • Acrobat för skrivbord – Signeringsaviseringar för företagsanvändare är inte tillgängligt för närvarande.
  • Acrobat Reader för mobilen – Signeringsaviseringar för avtal som skickats för signering med mobilappen är inte tillgängligt för närvarande. Du kommer dock ta emot aviseringar för signeringsavtal som du mottar för signering.

Arbetsflöde för fyll i, signera och skicka

Arbetsflöde

Meddelande

Dokument delat/skickat

Utför åtgärd (för mottagare)

Mottagaren visar dokumentet

Uppgift slutförd (för avsändaren)