Adobe och Microsoft har haft ett nära samarbete för att testa tillförlitlighet, prestanda och användarvänlighet hos Adobe Creative Cloud-programmen när de installeras i Intel-baserade system som kör Windows 10. De senaste versionerna av samtliga Adobe Creative Cloud-produkter är kompatibla.

Creative Cloud på Windows 10: Vanliga frågor och svar

Ja.De senaste versionerna av alla Creative Cloud-program är kompatibla med Windows 10.

Nej. Under våra tester har vi inte stött på några betydande problem med att köra Creative Cloud-produkter med Windows 10.

Windows 10 inkluderar en ny webbläsare som kallas Microsoft Edge, förutom Internet Explorer 11. För närvarande har Microsoft Edge-webbläsaren inte stöd för Acrobat PDF-plugin-programmet. Internet Explorer 11, liksom andra stora Windows-webbläsare, har fortsatt stöd för Acrobat PDF-pluginprogrammet.

Dessutom finns information i följande kunskapsdatabasartikel om hur du löser ett MSVCR110.dll-relaterat problem medan du använder Creative Cloud-appar på Windows 10.

Om du stöter på problem, rapportera dem med hjälp av formuläret för felrapportering.
https://www.adobe.com/cfusion/mmform/index.cfm?name=wishform&loc=en

Kunder uppmanas att kontrollera plugin-programmets kompatibilitet genom att kontakta dess leverantör innan de uppgraderar till Windows 10. Kontakta tillverkaren angående frågor om tredjepartsprodukter.

Adobe erbjuder support till kunder som kör Windows 10 enligt våra standardvillkor för support. Besök supportsidan för ytterligare information om våra supportprogram.

Ja. Om den fullständiga versionen av en produkt är kompatibel med Windows 10, så är produktens testversion också kompatibel. Alla kända problem i detta dokument gäller även testversionerna.

CS6 och tidigare på Windows 10

Windows 10 är inte ett operativsystem som har stöd för CS6 och tidigare produktversioner. Begränsad testning med CS6 visade inga problem. Adobe rekommenderar också att kunder genomför egna test på en partition som inte är i drift för att säkerställa att nya OS fungerar med deras maskinvara, drivrutiner och arbetsflöden. Aktuellt support för CS6 är begränsad till assistans för att komma igång (installation, distribution, nedladdning och licensiering) tills supporten upphör den 31 maj 2017. Se Adobes supportpolicy för att få detaljerad information.