Om du inte längre har installationsmediet till Acrobat 2017 kan du ladda ned installationsprogrammen från denna sida. Du behöver ditt Acrobat 2017-serienummer för att genomföra installationen. (För annan hämtnings- och installationsrelaterad hjälp, klicka på lämplig länk ovan.)

Obs!

För att hitta dina registrerade produkters serienummer, logga in på Adobe ID-kontot Eller se Hitta ditt serienummer.

Klicka på den aktuella länken nedan för att hämta installationsprogrammet till Acrobat. När hämtningen är klar följer du installationsanvisningarna nedan för att påbörja installationen.

Acrobat Pro 2017

Obs!

Om du redan har installerat Acrobat, välj Hjälp > Kontrollera om det finns uppdateringar för att uppdatera till den senaste versionen. Mer information finns i Uppdatera Adobe Acrobat-installationen manuellt.

För Windows För Mac OS (v10.12 och högre)
Hämta (728 MB, flerspråkigt installationsprogram via zip-fil*) Hämta (667 MB, flerspråkigt installationsprogram*)
För Mac OS (v10.11 och tidigare)
Hämta (712 MB, flerspråkigt installationsprogram*)

Acrobat Standard 2017

Obs!

Om du redan har installerat Acrobat, välj Hjälp > Kontrollera om det finns uppdateringar för att uppdatera till den senaste versionen. Mer information finns i Uppdatera Adobe Acrobat-installationen manuellt.

För Windows För Mac OS
Hämta (728 MB, flerspråkigt installationsprogram via zip-fil*) Inte tillgängligt

Installationsanvisningar

För Windows För Mac OS
  1. Hämta zip-filen och kopiera den till en mapp på datorn.
  2. Extrahera zip-filen.
  3. Gå till Setup.exe-filen.
    Om du till exempel har kopierat och extraherat zip-filen till Adobe-mappen på skrivbordet kommer mapphierarkin att vara: C:Användare<användarnamn>DesktopAcrobat_2017_Web_WWMUIAdobe Acrobat/Setup.exe
  4. Dubbelklicka på Setup.exe-filen för att starta installationen.
  5. Installera programmet genom att följa anvisningarna på skärmen.
Obs: Kör inte Setup.exe-filen inifrån zip-filen med installationsprogrammet eftersom du då kan stöta på fel under installationen.
  1. Dubbelklicka på den hämtade DMG-filen för att montera Acrobat-installationsvolymen.
  2. Öppna den monterade Acrobat-installationsvolymen.
  3. Gå till Acrobat DC installer.pkg i volymen och kör det.
  4. Installera programmet genom att följa anvisningarna på skärmen.

UE-engelska

IE-engelska

Franska

Fransk-kanadensiska

Tyska

Japanska

Spanska

Nordamerikansk spanska

Italienska

Nederländska

Svenska

Traditionell kinesiska

Koreanska

Tjeckiska

Polska

Ryska