Om du inte längre har installationsmediet till Acrobat 2017 kan du ladda ned installationsprogrammen från denna sida.

Du behöver ditt Acrobat 2017-serienummer för att genomföra installationen.

Obs!

För att hitta dina registrerade produkters serienummer, logga in på Adobe ID-kontot Eller se Hitta ditt serienummer.

Klicka på den aktuella länken nedan för att hämta installationsprogrammet för Acrobat. För att påbörja installationen ska du dubbelklicka på den hämtade filen när hämtningen är slutförd.

Acrobat Pro 2017

För Windows För Mac OS
Hämta (701 MB, flerspråkigt installationsprogram*) Hämta (746 MB, flerspråkigt installationsprogram*)

Acrobat Standard 2017

För Windows För Mac OS
Hämta (701 MB, flerspråkigt installationsprogram*) Inte tillgängligt

* Flerspråkigt installationsprogram. Klicka här för att se en lista över språk som stöds

UE-engelska

IE-engelska

Franska

Fransk-kanadensiska

Tyska

Japanska

Spanska

Nordamerikansk spanska

Italienska

Nederländska

Svenska

Traditionell kinesiska

Koreanska

Tjeckiska

Polska

Ryska