Läs om de senaste riktlinjerna för stöd av operativsystem för Creative Cloud-program.

Har 2021 års Creative Cloud-program stöd för mitt operativsystem?

Creative Cloud-datorprogram har stöd för de senaste operativsystemen för macOS och Windows, samt de två tidigare versionerna. De flesta av 2021 års Creative Cloud-program har stöd för Windows 10 versionerna 1903 och senare (LTSB-grenar stöds inte), och macOS 10.14 Mojave och senare.

Mer information om systemkraven för vart och ett av Creative Cloud-programmen finns i Systemkrav för Creative Cloud.

Varför ska jag hålla operativsystemet uppdaterat?

Vi fokuserar vårt utvecklingsarbete på moderna versioner av Windows- och Mac-operativsystemen för att säkerställa högsta prestanda och säkerhet. Våra produkterbjudanden är i linje med de senaste supportpolicyerna från Microsoft och Apple för deras operativsystem. För att få bästa möjliga prestanda och säkerhet rekommenderar vi att du håller operativsystemet på datorn uppdaterat.

Vilken operativsystemversion har jag?

Följ instruktionerna nedan för ditt operativsystem.

Vad gör jag om jag inte kan uppgradera operativsystemet?

Om du inte kan uppgradera operativsystemet just nu kan du fortsätta använda den installerade versionen av Creative Cloud-programmen för kompatibilitet tills du kan uppgradera.