Riktlinjer för stöd av operativsystem för Creative Cloud-program

Läs om de senaste riktlinjerna för stöd av operativsystem för Creative Cloud-datorprogram.

Stöds Creative Cloud 2022-program av mitt operativsystem?

Creative Cloud-datorprogram fungerar med de senaste versionerna av macOS och Windows, samt de två tidigare versionerna. De flesta Creative Cloud 2022-datorprogram fungerar med följande operativsystem:

• Windows 10 version 21H1, 20H2, 2004 och 1909 (LTSB-versioner stöds inte)
  • macOS 12 (Monterey), macOS 11 och macOS 10.16 (Big Sur) samt macOS 10.15 (Catalina)

Mer information om systemkraven för vart och ett av Creative Cloud-programmen finns i Systemkrav för Creative Cloud.

Varför ska jag hålla operativsystemet uppdaterat?

Vi fokuserar vårt utvecklingsarbete på modernare versioner av Windows och Mac för att säkerställa högsta prestanda och säkerhet. Våra produkterbjudanden är i linje med de senaste supportpolicyerna från Microsoft och Apple för deras operativsystem. För att få bästa möjliga prestanda och säkerhet rekommenderar vi att du håller operativsystemet på datorn uppdaterat.

Vilken operativsystemversion har jag?

Följ instruktionerna nedan för ditt operativsystem.

Vad gör jag om jag inte kan uppgradera operativsystemet?

Om du inte kan uppgradera operativsystemet just nu kan du fortsätta använda den installerade versionen av Creative Cloud-programmen – även om deras funktion kan vara begränsad – tills du kan uppgradera.