Log på Admin Console, og gå til Produkter.
Tilbagekald brugeradgang ved at fjerne tilladelser fra produktprofiler.
Fjernelse af tilladelser fra en produktprofil begrænser straks brugeradgang.Hvis Auto-inkluder er aktiveret, skal du slå det fra, før du fjerner individuelle emner.
Brug Admin Console til at fjerne enkelte tilladelsesemner eller rydde hele sektioner.
Forudsætninger
- System Admin- eller Product Admin-rolle
- Adgang til Admin Console på adminconsole.adobe.com
- Mindst én produktprofil med tildelte tilladelser
Fjern specifikke tilladelsesemner
Vælg det produkt, der indeholder den profil, du vil ændre.
Vælg produktprofilnavnet, og naviger derefter til fanen Tilladelser.
Vælg det afsnit med tilladelser, der indeholder de elementer, du vil fjerne.
Vælg ikonet Fjern ved siden af hvert tilladelsesemne, du vil fjerne fra den inkluderede liste.
Vælg Gem, når du er færdig.
Hvis en tilladelsessektion har Auto-inkluder aktiveret, skal du først slå auto-inkluder fra, før du kan fjerne individuelle emner.Vælg sektionen, fjern afkrydsningsboksen Auto-inkluder, og fjern derefter specifikke emner.
Fjern alle tilladelser fra en sektion
I fanen Tilladelser i din produktprofil skal du vælge den tilladelsessektion, du vil rydde.
Vælg Fjern alle i øverste højre hjørne af listen over inkluderede tilladelser.
Vælg Gem for at bekræfte ændringerne.
Brugere mister adgang til fjernede funktioner, når de næste gang logger ind.
Kopiér tilladelser til en ny profil
Opret en ny produktprofil med kopierede tilladelser for at bevare eksisterende indstillinger, mens du foretager ændringer.Dette er praktisk til mindre justeringer eller test uden at påvirke nuværende brugere.
Efter du har foretaget ændringer under fanen Tilladelser skal du vælge Kopiér tilladelser.
Vælg Fortsæt, når du bliver bedt om at oprette en ny profil.
Indtast et navn og en beskrivelse til den nye produktprofil.
Vælg Næste, og konfigurér derefter eventuelle yderligere tjenester eller kvoteindstillinger, hvis det er relevant.
Vælg Færdig for at oprette profilen med de kopierede tilladelser.
Den nye profil indeholder alle tilladelserne fra den oprindelige profil på kopieringstidspunktet.