Lær, hvordan du administrerer feedback for delte InDesign-dokumenter.

Som designer kan du se og administrere feedback modtaget fra interessenter i InDesign. De kommentarer, du modtager, er knyttet til de relevante objekter og sider i InDesign.

Her er en praktisk visuel reference om administration af interessentfeedback fra InDesign.

Arbejdsforløb for gennemgang ved hjælp af vindueskommentarindstillingen
Administrer feedbackkommentarer fra InDesign

Gennemgangspanel

Som designer kan du se kommentarer, der er delt af korrekturlæsere i InDesign. Panelet Gennemgang viser en opslagsliste over kommentarer, der er mærket med opslagsnummer.

Klik på Vindue > Kommentarer > Gennemgang for at se kommentarer i InDesign.

Se anmærkninger i InDesign
Gennemgangspanel

A. Flere indstillinger: Løs, rediger eller slet kommentarer B. Online C. Vis/skjul anmærkninger D. Filtrer
Se anmærkninger i InDesign
Gennemgangspanel

Scenarier for start af gennemgangspanel

• Gennemgangspanelet starter automatisk, når du kopierer et link eller tilføjer en korrekturlæser i dialogboksen Del til gennemgang.
  • Hvis gennemgangspanelet er lukket for et dokument, der har udløst det, starter panelet ikke igen, når du kopierer et link eller tilføjer en korrekturlæser i dialogboksen Del til gennemgang.
     Dialogboksen Del til gennemgang forbliver åben, når gennemgangspanelet startes ved hjælp af udløsere som f.eks. kopiere et link eller tilføje en korrekturlæser.

Besvar, løs eller slet kommentarer

Klik på hver kommentar i panelet Gennemgang, og klik på ikonet Flere indstillinger … for at besvare, løse eller slette individuelle kommentarer. Klik på en kommentar for at gå til det relevante område i InDesign-dokumentet.

Når du klikker på:

• En kommentar: InDesign viser de objekter, der er knyttet til kommentaren.
  • En anmærkning på lærredet: InDesign fremhæver den relevante kommentar i panelet Gennemgang
Se anmærkninger i InDesign
Se anmærkninger i InDesign

Vis eller skjul anmærkninger

Vis eller skjul anmærkninger på layoutet ved hjælp af knappen Vis nederst til højre på panelet.

Administrer kommentarer

• Svar på kommentarer
    • Klik på Svar i panelet Gennemgang.
  • Løs, rediger eller slet kommentarer
    • Klik på Flere indstillinger, og vælg den tilsvarende indstilling.
      Når du sletter en kommentar, slettes alle tilknyttede svar permanent.
  • Henvis til interessenter ved hjælp af @-mention
    • Når du bruger @-mention til at henvise til interessenter, underrettes de via Creative Cloud-appen og e-mail.
Indstillinger til at administrere kommentarer
Indstillinger til at administrere kommentarer

Administrer kommentarer online

Vælg Gå til gennemgang i genvejsmenuen.

Indstillinger til at administrere kommentarer
Administrer kommentarer på nettet

Filtrer kommentarer

Brug filterikonet til at filtrere kommentarer baseret på korrekturlæsernavne, tid eller status for kommentarer.

Panelet Filtrer kommentarer
Panelet Filtrer kommentarer

Fjern markering af kommentar som løst

Hvis kommentarer er blevet forkert markeret som løste, kan du klikke på Flere indstillinger ... og vælge Flyt til uløste.

del til gennemgang
Flyt kommentaren til uløste

Næste trin?

Du er nu kommet godt i gang med at styre feedback til delte dokumenter. Hvis du gerne vil oprette nye gennemgange, skal du lære, hvordan du deler og samarbejder om InDesign-dokumenter.

Har du et spørgsmål eller en idé?

Ask the community

Hvis du har et spørgsmål eller en god idé, så kom og deltag i Adobe InDesign-fællesskabet. Vi vil meget gerne høre fra dig for at kunne blive endnu bedre.