Lær, hvordan du gennemgår et delt InDesign-dokument.

InDesign indeholder intuitive kommenteringsværktøjer, som interessenter kan bruge til at dele deres feedback. Som interessent kan du gennemgå det delte dokument, når du modtager:

• Et privat link gennem en Creative Cloud-meddelelse og en e-mail.
  • Et offentligt link gennem en af kommunikationskanalerne.

Her er en praktisk visuel reference om gennemgang af et delt InDesign-dokument.

Placer et punkt
Reference til gennemgang af delte dokumenter
A. Punktværktøj Brug punktværktøjet til at fastgøre eller flytte dine kommentarer for at angive bestemte objekter i designet.
B. Fremhæv tekst  Vælg teksten i dokumentet, og klik på dette værktøj for at fremhæve teksten.
C. Gennemstreg tekst Vælg teksten i dokumentet, og klik på dette værktøj for at gennemstrege teksten.
D. Erstat tekst Vælg det afsnit i dokumentet, hvor du vil erstatte tekst, klik på dette værktøj, og begynd at tilføje indholdet.
E. Tegneværktøj Markér frihåndsanmærkninger ved hjælp af farver.
F. @mentions  Brug til at nævne en bruger, mens du tilføjer kommentarer. Hvis du bruger denne mulighed, modtager den nævnte korrekturlæser en meddelelse i en e-mail og i Creative Cloud-appen. Når du klikker på meddelelsen, kan du få adgang til det refererede afsnit i designet.

Før du fortsætter

Inden du begynder at kommentere et delt dokument, skal du opdatere browservinduet for at se de seneste opdateringer, der er foretaget af designet.

Tilføj kommentarer

Når du har modtaget dit InDesign-dokument, skal du åbne dokumentet i en browser og bruge punkt- eller tegneværktøjer til at give feedback til designeren. Når du arbejder med et offentligt link, kan du også vælge at svare som gæst.

For at gøre det nemmere at administrere kommentarerne anbefaler Adobe, at korrekturlæsere opretter et Adobe ID, før de tilføjer kommentarer.

Nogle af de tekstredigerings- og tegneværktøjer, du kan bruge, mens du tilføjer kommentarer i dokumentet:

Fjern markering af kommentar som løst

Hvis dine kommentarer er blevet forkert markeret som løste, kan du klikke på Flere indstillinger ... og vælge Flyt til uløste.

del til gennemgang
flyt kommentaren til uløste

Næste trin?

Du er nu kommet godt i gang med at tilføje kommentarer til de delte design. Tag det næste skridt, og lær, hvordan man administrerer gennemgangskommentarer i InDesign. Hvis du gerne vil oprette nye gennemgange, skal du lære, hvordan du deler og samarbejder om InDesign-dokumenter.

Har du et spørgsmål eller en idé?

Ask the community

Hvis du har et spørgsmål eller en god idé, så kom og deltag i Adobe InDesign-fællesskabet. Vi vil meget gerne høre fra dig for at kunne blive endnu bedre.