Følg nedenstående trin for at komme i gang med Adobe Photoshop.

Sådan downloader og installerer du Photoshop

laptop-download

Klik på Download Photoshop nedenfor for at downloade Photoshop. Følg instruktionerne på skærmen for at logge på og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis testversion. Du kan downloade din abonnementsversion, når du logger på.)

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede en testversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og logon.

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Photoshop?

Du skal logge ind med jævne mellemrum af hensyn til licensvalidering – hver 30. dag for månedsbaserede medlemmer og hver 99. dag for årsbaserede medlemmer. Login er også påkrævet, når du downloader eller opdaterer Photoshop. Du kan finde flere oplysninger i Log ind og log ud for at aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere Photoshop på en anden computer?

Du kan installere Photoshop og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af dine andre computere. Få mere at vide om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan finde flere oplysninger i Udskriv en betalingskvittering eller faktura.