Følg nedenstående trin for at komme i gang med Adobe Photoshop.

Sådan downloader og installerer du Photoshop

laptop-download

Klik på knappen Download nedenfor for at downloade Photoshop. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Du kan downloade din abonnementsversion, når du logger på.)

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Photoshop?

Du skal logge ind med jævne mellemrum af hensyn til licensvalideringen – hver 30. dag for månedsbaserede medlemmer og hver 99. dag for årsbaserede medlemmer. Login er også påkrævet, når du downloader eller opdaterer Photoshop. Du kan få flere oplysninger i Aktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere Photoshop på en anden computer?

Du kan installere Photoshop og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre maskiner. Flere oplysninger om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Ja. Du kan downloade og installere Photoshop Camera på flere enheder. Aktivering er dog begrænset til to enheder pr. person, der er tilknyttet medlemskabet. Hvis du vil installere det på en tredje enhed, skal du deaktivere det på en af de andre enheder. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan læse mere i Find og udskriv din Adobe-faktura.