Download Photoshop på din computer og iPad, og find vejledninger for at komme i gang.

Sådan downloader og installerer du Photoshop

laptop-download

Installering for første gang eller på en ny enhed?
Klik på Download Photoshop nedenfor for at downloade Photoshop. Følg vejledningen på skærmen for at logge på og installere. Hvis dette er første gang, du installerer et Creative Cloud-program, installeres Creative Cloud-klientprogrammet også.

Har du brug for hjælp med dit abonnement?

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Photoshop?

Du skal logge ind med jævne mellemrum af hensyn til licensvalideringen – hver 30. dag for månedsbaserede medlemmer og hver 99. dag for årsbaserede medlemmer. Login er også påkrævet, når du downloader eller opdaterer Photoshop. Du kan få flere oplysninger i Aktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.

Jeg købte det forkerte abonnement. Hvordan skifter jeg abonnement?

Her kan du læse om, hvordan du skifter til et andet Adobe-abonnement eller ændrer lagerpladsen eller faktureringsfrekvensen for dit aktuelle abonnement.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan læse mere i Find og udskriv din Adobe-faktura.