Admin Consolessa voit tarkastella, seurata ja poistaa paketteja.

Voit tarkastella, seurata ja poistaa itsesi ja organisaation hallinnoijien luomia paketteja. Voit myös seurata tiettyyn pakettiin kuuluvien sovellusten versiopäivityksiä ja suunnitella niiden käyttöönoton.

Admin Consolen Paketit-sivulla näkyy organisaatiosi kannalta oleellisten pakettien luettelo. Se sisältää mukautetut Adoben mallit ja käyttäjien luomat paketit.

Huomautus:

Luettelo ei sisällä paketteja, jotka on luotu Creative Cloud Packagerilla.

Paketin tietojen tarkastelu

1. Kirjaudu Admin Consoleen ja valitse Paketit > Paketit-ruutu.

Jos et ole luonut paketteja Admin Consolessa, sinua pyydetään luomaan paketti tai selaamaan Adoben malleja.

Jos olet luonut paketteja Admin Consolessa, näyttöön tulee käytettävissä olevien pakettien luettelo.

2. Suodata paketit Haku-tekstiruudussa Paketin nimi- tai Tekijä-kentän mukaan.

3. Pakettien luettelossa on oletusarvoisesti joka sivulla kymmenen pakettia.

Voit muuttaa sivulla näytettävien pakettien määrää valitsemalla haluamasi vaihtoehdon pakettien luettelon oikeassa alakulmassa olevasta avattavasta luettelosta.

4. Voit näyttää paketin yhteenvedon napsauttamalla paketin rivin mitä tahansa kohtaa.

Paketin yhteenveto näytetään tietojen vetolaatikossa.

Paketin yhteenveto

Lisätietoja asiakaskoneen päivitystilanteen tarkistamisesta löytyy artikkelista Kysely asiakaskoneille.

Vanhentuneiden pakettien hallinta

Jos Adobe julkaisee pakettiin sisältyvistä sovelluksista uusia versioita, paketti ei enää ole ajan tasalla.

1. Voit tarkastella paketissa olevien vanhentuneiden sovellusten tietoja napsauttamalla paketin rivin mitä tahansa kohtaa pakettien luettelossa.

2. Jos haluat näyttää lisätietoja kustakin pakettiin sisältyvästä sovelluksesta, siirrä osoitin sovelluksen nimen oikealla puolella olevan varoitussymbolin päälle.

Vanhentuneet paketin tiedot

Pakettiin sisältyvien sovellusten luettelossa näkyy visuaalinen merkki sellaisten sovellusten kohdalla, joista on saatavana uudempia versioita.

Huomautus:

Merkki ei kuitenkaan ilmaise, onko päivitykset otettu loppukäyttäjille käyttöön muita mekanismeja, kuten AUSST tai RUM.

3. Päivitä sovellukset, jotka eivät ole laitteessa ajan tasalla, paketin määrityksistä riippuen jollakin seuraavista tavoista:

Lisätietoja on artikkelissa Päivitysten suunnittelu.

Päivityspaketin luonti

Jos jokin pakettiin sisältyvistä sovelluksista on vanhentunut (siitä on saatavana uudempi versio), voit luoda päivityspaketin, joka sisältää

• kaikkien vanhentuneiden sovellusten uusimmat versiot
  • kaikki päivitetyt sovellukset ja kaikkien vanhentuneiden sovellusten uusimmat versiot.

Jos esimerkiksi päivität seuraavan paketin, voit luoda päivityspaketin, joka sisältää kaikki sovellukset, tai päivityspaketin, joka sisältää vain Lightroom Classic CC:n (7.0).

Päivityspaketin luonti
  1. Kirjaudu Admin Consoleen ja valitse Paketit > Paketit-ruutu.

2. Voit tarkastella paketissa olevien vanhentuneiden sovellusten tietoja napsauttamalla paketin rivin mitä tahansa kohtaa pakettien luettelossa.

3. Valitse tietoruudusta Päivitä paketti.

Näyttöön tulee Luo päivityspaketti ‑valintaikkuna:

create-update-package-dialog
  4. Luo päivityspaketti ‑valintaikkunassa voit

• luoda uuden paketin, joka sisältää vain uusimmat sovelluspäivitykset
    • luoda uuden paketin, joka sisältää sekä uusimmat sovelluspäivitykset että sovellukset, joita ei ole päivitetty.
  5. Valitse Rakenna päivityspaketti.

Pakettien poisto

Voit poistaa paketit, jotka ovat vanhentuneet tai joita et halua järjestelmänvalvojien lataavan.

1. Valitse pakettien luettelossa valintaruutu poistettavien pakettien nimien vasemmalta puolelta.

Paketin poisto
  2. Valitse Poista ja vahvista toiminto valitsemalla Kyllä.

Huomautus:

Jos pakettia luodaan, vain luonnin käynnistänyt hallinnoija voi peruuttaa paketin.