Sisällöt, jotka siirretään
Usein kysytyt kysymykset
Asset Migration siirtää tuetun sisällön Adobe ID -tililtäsi Enterprise ID- tai Federated ID -tilillesi sen jälkeen, kun IT-järjestelmänvalvojasi on suorittanut siirron.
IT-järjestelmänvalvojasi aloittaa identiteettimigraation.Aloitat Asset Migration -toiminnon kirjautumalla sisään ja antamalla suostumuksesi siirtoon.
Adobe pyytää suostumustasi, koska:
- Valtuutat Adoben siirtämään tuetun sisällön Adobe ID -tililtäsi Enterprise ID- tai Federated ID -tilillesi.
- Siirron jälkeen organisaatiosi omistaa ja hallinnoi siirrettyä sisältöä.
- Adobe ID -tilisi pysyy hallinnassasi.
Asset Migration -prosessi siirtää kaiken tuetun sisällön yrityksesi määrittämältä Adobe ID -tililtä uudelle yritystilillesi.
Jos et halua siirtää henkilökohtaista sisältöäsi, sinun on poistettava se Adobe ID -tililtäsi ennen siirtoprosessin aloittamista. Voit ladata tai siirtää henkilökohtaisen sisältösi manuaalisesti tietokoneellesi. Siirron valmistuttua vanha yrityksesi määrittämä Adobe ID -tilisi muunnetaan uudeksi maksuttomaksi henkilökohtaiseksi Adobe ID -tiliksi. Voit siirtää ladatut sisällöt manuaalisesti tälle uudelle henkilökohtaiselle Adobe ID ‑tilille.
Kaikki tuettu sisältö vanhalta Adobe ID -tililtäsi siirretään uudelle yritystilillesi. Tämä prosessi on kokonaisvaltainen siirtoprosessi; käyttäjä ei voi valita, mitä sisältöä siirretään.
|
|
|
|
Sisällöt, joita ei siirretä |
Huomautus: Sisällöt, joita ei siirretä, ovat edelleen käytettävissä Adobe ID ‑tililläsi. |
Varmuuskopioidaksesi Lightroom Classic CC:llä luotuja luetteloita, katso Varmuuskopioi luettelo.
Lightroom CC:ssä voit luoda paikallisen varmuuskopion ottamalla käyttöön "Tallenna kaikki alkuperäiset kuvat määritettyyn sijaintiin" paikallisen tallennustilan ympäristöasetuksissa.Tarkempia tietoja on artikkelissa Asetusten määrittäminen.
Kun IT-järjestelmänvalvojasi siirtää tilisi Adobe ID:sta Enterprise ID:hen tai Federated ID:hen, sinun on siirrettävä sisältö manuaalisesti seuraavissa tapauksissa:
- Yrityksen järjestelmänvalvojan sinulle määrittämiin sopimuksiin ei liity Creative Cloud ‑tallennustilaa tai Document Cloud ‑tallennustilaa. Jos haluat siirtää sisällöt automaattisesti, sinulle on myönnettävä oikeudet niiden molempien käyttöön.
- Uuteen yritystiliisi liitetty maa ei ole samassa alueessa kuin aiempaan Adobe ID -tiliisi liitetty maa.
Ei, sisältöjäsi ei voi siirtää alueiden kesken. Jos sisältösi ovat Yhdysvalloissa, sisällöt pysyvät siellä. Sisältöjen siirtoa (siirtämistä tai kopiointia) useille alueille ei tueta. Voit siirtää sisällöt manuaalisesti uudelle yritystilille, lisätietoja on artikkelissa Resurssien siirto.
Stock-ostoksia ei voi siirtää yksityishenkilöiden Stock-sopimusten ja yritysten Stock-sopimusten välisten erojen vuoksi. Voit ostaa Stock-tuotteet uudelleen yritystilisi ehtojen mukaisesti.
Kun sisällöt siirretään, jakopalvelu siirtää lähetetyt tiedostot. Kaikki jäljellä olevat linkit ja lähetetyt tiedostot liitetään siis myös uuteen yritystiliin. Jakopalvelun siirtämisen aikana käyttäjät eivät tilapäisesti pysty käyttämään palvelun kautta lähetettyjä tiedostoja. Kun siirto on suoritettu loppuun, kaikki jäljellä olevat linkit toimivat, ja kaikki lähetetyt tiedostot näkyvät uudella yritystilillä.
Emme suosittele sisältöjen lisäämistä uudelle yritystilille, ennen kuin resurssien siirtoprosessi on suoritettu loppuun. Jos yritystilillä on kuitenkin sisältöjä, ne menetetään, jos annat suostumuksen resurssien siirtoprosessiin. Jos nämä sisällöt ovat tärkeitä, sinun on tallennettava ne tietokoneeseen ja siirrettävä ne yritystilillesi manuaalisesti siirron suorittamisen jälkeen.
On suositeltavaa, ettei Asset Migration -toimintoa käynnistetä samanaikaisesti useista laitteista. Kun yrität kirjautua sisään useista laitteista tai sovelluksista, kaikki näyttävät Asset Migration Consent -sivun, jos et ole jo ryhtynyt toimiin jossakin Consent-sivussa.
Kun valitset siirtovaihtoehdon jossakin sisältösivussa, järjestelmä tallentaa ensimmäisen vastauksesi ja jatkaa resurssien siirtoa sen mukaisesti.Jos yrität käynnistää Asset Migration -toiminnon toisesta laitteesta tai sovelluksesta siirron ollessa käynnissä, näet "Temporarily Unavailable" -viestin.
Kun käynnistät resurssien siirron yhdestä (ensisijaisesta) laitteesta, sinut kirjataan Adobe ID ‑tililtäsi automaattisesti ulos kaikissa muissa (toissijaisissa) laitteissa, kunnes resurssien siirto on suoritettu loppuun. Kun siirto on päättynyt, sinut kirjataan ensisijaisessa laitteessa automaattisesti uudelle yritystilillesi. Kirjaudu kaikissa toissijaisissa laitteissa takaisin uudelle yritystilillesi.