Acrobat DC is een 64-bits toepassing op Mac, waardoor 32-bits TWAIN-stuurprogramma's niet worden ondersteund.

Update:

In de Acrobat DC-release van juli is ondersteuning voor 64-bits TWAIN-stuurprogramma's op Mac toegevoegd

Tussenoplossing

Gebruikers kunnen de ICA-stuurprogramma's blijven gebruiken om te scannen. De bijbehorende stuurprogramma's kunnen worden gebruikt via de App Store-update (zoals u kunt zien in de volgende afbeelding) zodra de scanner is aangesloten.

App Store-update