Acrobat biedt geen ondersteuning voor Twain-stuurprogramma's op Mac

Probleem

Acrobat is een 64-bits toepassing op Mac, waardoor 32-bits TWAIN-stuurprogramma's niet worden ondersteund.

Update:

In de Acrobat-release van juli is ondersteuning voor 64-bits TWAIN-stuurprogramma's op Mac toegevoegd

Tussenoplossing

Gebruikers kunnen de ICA-stuurprogramma's blijven gebruiken om te scannen. De bijbehorende stuurprogramma's kunnen worden gebruikt via de App Store-update (zoals u kunt zien in de volgende afbeelding) zodra de scanner is aangesloten.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online