Taaltransformaties niet toegepast bij installatie van Acrobat via opdrachtregel

Probleem: taaltransformatiebestand dat is gebruikt om Acrobat-installatie via opdrachtregel te configureren, is niet toegepast en retourneert een fout.

Wanneer u de opdracht msiexec gebruikt, dat een taaltransformatiebestand bevat (*.mst), ontvangt u de fout: Fout bij toepassen van transformaties. Controleer of de gespecificeerde transformatiepaden geldig zijn.

Oplossing: neem het patchbestand op in uw opdracht.

Zorg dat u het patchbestand (*.msp) opneemt in de opdracht. Om het patchbestand op te nemen, gebruikt u de eigenschap PATCH in uw opdracht.

Zo is de bijgewerkte opdrachtregel als volgt:

msiexec /i AcroPro.msi PATCH="[path]\<filename>.msp" TRANSFORMS="[path]\<filename>.mst"

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online