Probleem: taaltransformatiebestand dat is gebruikt om Acrobat-installatie via opdrachtregel te configureren, is niet toegepast en retourneert een fout.

Wanneer u de opdracht msiexec gebruikt, dat een taaltransformatiebestand bevat (*.mst), ontvangt u de fout: Fout bij toepassen van transformaties. Controleer of de gespecificeerde transformatiepaden geldig zijn.

Oplossing: neem het patchbestand op in uw opdracht.

Zorg dat u het patchbestand (*.msp) opneemt in de opdracht. Om het patchbestand op te nemen, gebruikt u de eigenschap PATCH in uw opdracht.

Zo is de bijgewerkte opdrachtregel als volgt:

msiexec /i AcroPro.msi PATCH="[path]\<filename>.msp" TRANSFORMS="[path]\<filename>.mst"