In de Acrobat DC-release van 13 oktober 2015 kunt u Acrobat DC installeren zonder de vorige versie van Acrobat (X of XI) te verwijderen.

Terwijl u Acrobat DC installeert, laat de Creative Cloud-desktopapp of het Acrobat-installatieprogramma u de keuze om de vorige versie van Acrobat te behouden of te verwijderen. De optie Oude/vorige versies verwijderen is standaard geselecteerd. Als u Acrobat DC wilt installeren zonder de vorige versie van Acrobat te verwijderen, schakelt u het selectievakje uit.

Als Acrobat X/XI en DC echter op dezelfde computer zijn geïnstalleerd, worden sommige workflows en gedeelde bronnen of voorkeuren niet ondersteund door de vorige versie van Acrobat. Op Acrobat DC werken ze prima.

Workflows van AX/XI worden geblokkeerd wanneer zowel X/XI als DC zijn geïnstalleerd

Alle workflows om PDF's te maken zijn geblokkeerd in Acrobat X/XI wanneer Acrobat DC is geïnstalleerd. Wanneer u Acrobat DC verwijdert, werken de workflows weer in Acrobat X/XI.

Wat gebeurt er met de gedeelde bronnen/voorkeuren wanneer zowel X/XI als DC zijn geïnstalleerd?

• Er is slechts één Adobe PDF-printer beschikbaar wanneer zowel X/XI als DC zijn geïnstalleerd: de printer van DC.
  • De invoegtoepassingen PDFMakers en Web Capture behoren alleen tot Acrobat DC.
  • De bestanden in 'C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe' in Windows (64-bits) en 'C:\Program Files\Common Files\Adobe' in Windows (32-bits) die niet zijn opgeslagen in versiespecifieke mappen, zijn gedeeld.
  • Instellingen voor aangepaste opdrachten zijn gedeeld.