Probleem: AdobeARM.exe-toegangspunt CreateProcessWithTokenW niet gevonden in ADVAPI32.dll

Op Windows XP & Server 2003-computers verschijnt het onderstaande dialoogvenster wanneer de computer opnieuw is opgestart of kort nadat Adobe Acrobat of Adobe Reader is gestart.

Oplossing: installeer de nieuwste versie van Adobe Acrobat en Reader Updater

Klik hier om het installatieprogramma voor Adobe Acrobat en Reader Updater te downloaden.

Dubbelklik op het bestand en volg de instructies op het scherm om Adobe Acrobat en Reader Updater te installeren.