Kan geen Office-documenten converteren naar PDF op Mac

Opmerking:

Het probleem is opgelost in de nieuwste release van Acrobat. Werk Acrobat of Acrobat 2017 bij naar de nieuwste versie. Als u updates automatisch vanuit Acrobat wilt uitvoeren, kiest u Help > Controleren op updates. Volg vervolgens de stappen in het Updater-venster om de nieuwste updates te downloaden en te installeren.

Probleem: PDFMaker kan geen Office-documenten converteren naar PDF op Mac

Wanneer u probeert een Word-document te converteren naar PDF met Acrobat, mislukt de conversie met het volgende foutbericht.

Kan document niet openen

Reden: De fout treedt op na de update van 18 januari 2018 voor Office 2016 voor Mac.

Oplossing: de Office 2016-update terugdraaien naar de versie van december 2017

Het Acrobat-team werkt aan een oplossing voor het probleem. Als tijdelijke oplossing kunt u de Office 2016-update terugdraaien naar de versie van december 2017, 15.41.0 (17120500). Gebruik hiervoor de volgende koppeling: 15.41.0 (17120500).

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online