Naast een lokale Office-toepassing gebruikt Acrobat DC ook de online service Adobe Create PDF om Office-documenten naar PDF-bestanden te converteren op Mac OS. IT-beheerders kunnen de conversieoptie voor de online service uitschakelen, en het maken van PDF-bestanden via Acrobat of de invoegtoepassing PDF maken dwingen om de lokale Office-toepassing te gebruiken.

Functie vergrendelen om de serviceconversie in Acrobat uit te schakelen

Als u niet wilt dat gebruikers de serviceconversie in Acrobat zien, gebruikt u de functievergrendelingssleutels om de serviceconversie te onderdrukken.

Sleutels  bToggleAdobeDocumentServices, bToggleServiceConversion
Gegevenstype Boolean (JA/NEE)
Standaard NEE
Versie # April 2017 (Acrobat DC doorlopend)
Lokaal pad /Library/Preferences/com.adobe.Acrobat.Pro.plist/Root/DC/FeatureLockdown/cServices/
Samenvatting Geeft op of de functionaliteit voor serviceconversie in Acrobat moet worden vergrendeld waardoor Acrobat de online service PDF maken kan gebruiken om documenten naar PDF-bestanden te converteren.
Details

Mogelijke waarden zijn:

• NEE: De serviceconversie is ingeschakeld; Acrobat kan de service gebruiken om documenten naar PDF-bestanden te converteren.
  • Ja: De serviceconversie is uitgeschakeld; Acrobat kan de lokale toepassing gebruiken om documenten naar PDF-bestanden te converteren.

De functie voor serviceconversie alleen in Office-invoegtoepassing uitschakelen

Hieronder volgen de sleutels voor het uitschakelen van de online service in de invoegtoepassing PDF maken:

• ToggleAdobeDocumentServices
  • ToggleServiceConversion

Stappen:

1. Ga naar de volgende locatie: /Users/<user>/Library/Containers/com.microsoft.Word/Data/Library/Preferences/

2. Open het bestand com.microsoft.Word.list

3. Maak een nieuwe sleutel (een of beide van de hierboven weergegeven sleutels) met het type Boolean.

4. Stel de waarde in op JA.