Ondersteuning voor Werkruimten op Acrobat.com en sommige online Adobe-services wordt beëindigd

In januari 2014 heeft Adobe aangekondigd dat Werkruimten op Acrobat.com in 2015 zouden worden beëindigd.Adobe-werkruimten, waaronder Buzzword, Tabellen en Presentatie, zijn op 6 januari 2015 uit gebruik genomen. Daarom zijn de online services van Adobe op Acrobat.com niet langer een optie voor het hosten van Gedeelde revisies in Acrobat versies 9, X en XI. Het is ook niet langer mogelijk om formuliergegevens in Acrobat versies 9 en X te verzamelen.

Vanaf de driemaandelijkse release van 13 mei 2014 heeft Adobe de opties verwijderd die afhankelijk zijn van Werkruimten op Adobe.com.

Op welke functies heeft deze wijziging betrekking?

• Voor de functie Verzenden voor gedeelde revisie is de optie Opmerkingen automatisch downloaden en bijhouden met online services van Adobe verwijderd. U kunt gedeelde revisie nog steeds opzetten via een interne server.
  • Voor de formulieropdracht Distribueren bestaat de optie Adobe.com niet meer. U kunt formulieren nog steeds per e-mail verzenden, of interne servers of FormsCentral gebruiken.

Waarom heeft Adobe Werkruimten beëindigd?

Adobe neemt niet langer deel aan documentontwerp met werkbladen, en tekstverwerkings- en presentatiebestanden. Adobe richt zich op het leveren van eersteklas producten en services voor het maken en converteren van PDF-bestanden, zodat onze klanten op elk apparaat hun bestanden kunnen bewerken.

Op wie heeft deze wijziging betrekking en wat houdt de wijziging in?

• Gebruikers van Acrobat XI, X en 9 kunnen niet langer gedeelde revisies op Acrobat.com hosten.
  • Gebruikers van Acrobat 9 en X kunnen niet langer gedeelde revisies hosten of formuliergegevens verzamelen op Acrobat.com.

Wat is het alternatief?

U kunt gedeelde revisies hosten of formuliergegevens verzamelen op de lokale netwerkserver, webserver of SharePoint.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online