Wanneer u Help > Controleren op updates in Acrobat of Reader kiest, wordt het dialoogvenster De installatie kan worden uitgevoerd weergegeven. Wanneer u op Installeren klikt, wordt echter de melding Fout 1602 weergegeven.

Oplossing

Verwijder de ARM-map onder de toepasselijke maphiërarchie.

Acrobat 9

• Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Acrobat\9.2
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Acrobat\9.2

Reader 9

• Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Reader\9.2
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Reader\9.2

Acrobat 8

• Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Acrobat\8.1
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Acrobat\8.1

Reader 8

• Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\Reader\8.1
  • Vista: C:\ProgramData\Adobe\Reader\8.1

Aanvullende informatie

Fout 1602 wordt weergegeven wanneer zichzelf bijwerkende MSI-bestanden van ARM (Acrobat Refresh Manager) ontbreken in de mappen met toepassingsgegevens van Adobe Reader.