'Sluit de volgende toepassingen om door te gaan: - SafariNotificati' tijdens installatie van Acrobat

Probleem: foutbericht bij installatie

Wanneer u Acrobat Pro DC of Acrobat XI Pro installeert via de Creative Cloud-desktopapp op Mac OS X 10.9 Mavericks, wordt het volgende bericht weergegeven: Sluit de volgende toepassingen om door te gaan: SafariNotificati.

Programmabericht sluiten

Acrobat Pro DC

Programmabericht sluiten

Acrobat XI Pro

Oplossing

Een conflicterende toepassing blokkeert de installatie. Voer Activiteitenweergave uit om het proces te stoppen.

1. Ga naar Toepassingen > Hulpprogramma's om Activiteitenweergave te zoeken en start deze door op het pictogram te dubbelklikken. (De Toepassingsmap staat in de hoofdmap van uw vaste schijf.)

2. Selecteer in Activiteitenweergave het proces met de volledige naam SafariNotificationAgent en klik dan op de knop linksboven om het proces te sluiten.

Activiteitenweergave