Probleem: bij conversie van Visio-bestand naar PDF via snelmenu (rechtermuisklik) in App-V-omgeving retourneert Acrobat de fout PDFMaker-bestanden ontbreken

Foutbericht PDFMaker-bestanden ontbreken

Oplossing/tussenoplossing:

1. Gebruik de Acrobat-invoegtoepassing in Visio om de pdf te maken

Acrobat-invoegtoepassing in Visio

2. Maak een registersleutel:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\\Visio\Application]"AddonsPath"="C:\\ProgramData\\Microsoft\\AppV\\Client\\Integration\\AD27D1EE-7CF5-4AD2-B5B3-C34AD99B76EA\\Root\\PDFMaker\\Office"

Downloaden