Zoeken naar PDF's met iFilter werkt niet meer op Windows 8 x64

Zoeken naar PDF's met iFilter werkt niet meer op Windows 8 x64

Windows 8 64-bits biedt ingebouwde ondersteuning voor PDF iFilter, waarmee PDF's geïndexeerd kunnen worden zodat u naar specifieke tekst kunt zoeken. De werking van deze functie wordt verstoord door installatie van Acrobat of Reader 11.0. Hiermee wordt de ingebouwde iFilter-registervermelding van Windows 8 overschreven met de registervermelding van het product.

Oplossing

Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Udate naar Acrobat/Reader 11.0.4 of hoger. Het probleem wordt opgelost in versie 11.0.4.
  • PDF iFilter 9 wordt niet ondersteund door Windows 8, update naar PDF iFilter 11 vanaf hier.

Dit is een tussenoplossing als u Acrobat/Reader of PDF iFilter niet kunt bijwerken.

Tussenoplossing: herstel de registervermelding als volgt naar de ingebouwde Windows 8-vermelding:

1. Ga naar HKEY_CLASSES_ROOT\.pdf\PersistentHandler. Maak de sleutel als deze niet bestaat.

2. Verifieer dat de waarde 1AA9BF05-9A97-48c1-BA28-D9DCE795E93C is. Als deze vermelding door de installatie van Acrobat of Reader is overschreven met F6594A6D-D57F-4EFD-B2C3-DCD9779E382E, zet u deze op de oorspronkelijke waarde terug.

3. Als u PDF iFilters van derden hebt geïnstalleerd, installeert u deze opnieuw.

4. Start de Windows Zoekservice opnieuw op:

1. Ga naar Taakbeheer > Services.
    2. Selecteer WSearch.
    3. Klik met de rechtermuisknop en kies Opnieuw starten.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online