Reader 10.1.2 crasht als u probeert af te drukken

Reader 10.1.2 loopt vast, blijft hangen of doet niets wanneer u probeert af te drukken.

Niet uw symptomen?Als het printerlampje knippert, de printer alleen oneven of even pagina's afdrukt of om meer papier vraagt, raadpleegt u Printer wordt standaard ingesteld op dubbelzijdig | Reader, Acrobat 10.1.2.

Oplossing 1: update naar Reader 10.1.3

De gratis update naar 10.1.3 voor Reader verhelpt dit afdrukprobleem. U kunt de update automatisch vanuit Reader installeren.

1. Open Reader.

2. Kies Help > Controleren op updates.

Controleren op updates

Reader installeert de update automatisch.

U kunt de update desgewenst downloaden en zelf installeren (scrol omlaag naar het updategedeelte van de pagina).

Oplossing 2: installeer patch voor Reader 10.1.2 (niet vereist als u update naar Reader 10.1.3)

Patch voor Reader 10.1.2 installeren (alleen Windows)

U hoeft de patch niet te installeren als u naar Reader 10.1.3 bijwerkt.

1. Meld u als beheerder aan op uw Windows-computer.
  2. Klik op de volgende link om het patchbestand te downloaden: AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.zip.
  3. Wanneer u gevraagd wordt om dit bestand te openen of op te slaan, klikt u op Openen.

Dialoogvenster Wilt u dit bestand openen of opslaan?
  4. Pak het bestand uit (ook wel unzippen genoemd). De optielocatie varieert afhankelijk van het besturingssysteem en het hulpprogramma.

5. Dubbelklik op het bestand AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.exe om de update te starten.

6. Wanneer een melding verschijnt dat de update is voltooid, start u de computer opnieuw op.

Patch voor Reader 10.1.2 installeren in stille modus (alleen Windows)

1. Meld u als beheerder aan op uw Windows-computer.
  2. Klik op de volgende koppeling om het patchbestand te downloaden: AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.zip.

3. Wanneer u gevraagd wordt om dit bestand te openen of op te slaan, klikt u op Openen.

4. Pak het bestand uit.
  5. Open de opdrachtregel "Als Beheerder".

6. Typ het pad naar het uitvoerbare bestand van de patch en voeg de vlag -silent toe aan de opdrachtregel. Bijvoorbeeld:

AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.exe -silent

In stille modus worden alle dialoogvensters onderdrukt, zodat er geen bericht verschijnt met de melding dat de update is voltooid. Het uitvoerbare bestand post een logbestand "AcroPatchApplication1012.log" in de tijdelijke map (%temp%).

7. Wanneer de update is voltooid, start u de computer opnieuw op.