Acrobat Reader DC drukt streken af

Acrobat Reader DC drukt in plaats van tekst streken af na het uitvoeren van de upgrade naar de Windows 10 anniversary update.

Opmerking:

Dit probleem is alleen van toepassing op de versie Acrobat Reader DC Continuous.

Oplossing: werk Acrobat bij naar de nieuwste versie

Het probleem is opgelost in de versie van 10 januari 2017 van Acrobat DC en Reader DC. Deze update wordt automatisch toegepast op alle bestaande installaties van Acrobat DC en Reader DC. U kunt ook Acrobat of Reader DC openen en naar Help > Controleren op updates gaan om te controleren dat u de nieuwste patch hebt.

Meer informatie over de versie: Opmerkingen bij de release | DC Januari 2017.