Nieuwe RunOnce-registersleutel gemaakt bij elke gebruikersaanmelding

Met de Acrobat/Reader 11.0.10- en 10.1.13-update (op Windows) wordt telkens wanneer een gebruiker zich op de computer aanmeldt, een nieuwe RunOnce-registersleutel gemaakt. Hoewel deze nieuwe sleutel niet daadwerkelijk een uitvoerbaar bestand start en het opstarten van het systeem niet vertraagt, geven programma's van derde partijen die dergelijke sleutelwijzigingen controleren, een waarschuwing weer.

Dit probleem doet zich niet voor op Mac OS.

Oplossing 1: Meld u bij uw computer af en vervolgens weer aan

Oplossing 2: voer het MSI-installatieprogramma handmatig uit

Voer het MSI-installatieprogramma uit dat hier is gepost. Start uw computer opnieuw op, indien vereist.