Ondersteuningsbeleid voor Acrobat 9 op 64-bits Windows-besturingssystemen

Adobe heeft Acrobat 9.x (Standard, Pro en Pro Extended) op Microsoft Windows 64-bits besturingssystemen getest.Acrobat 9 is een 32-bits toepassing die is getest op Windows Vista x64, Windows XP x64 en Windows 2003 Server x64.Microsoft Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate of Enterprise 64-bits wordt ondersteund nadat de 9.2-update is toegepast.

Een bekend probleem in Windows 64-bits besturingssystemen heeft betrekking op 32-bits afdruktoepassingen die in deze 64-bits omgevingen worden uitgevoerd. Dit probleem is van invloed op de Adobe PDF Printer.

Oplossing

Microsoft heeft dit probleem opgelost met Microsoft-hotfix nr. 930627. Deze hotfix was inbegrepen in Windows XP x64 Service Pack 3, Windows Vista x64 Service Pack 1 en Windows 2003 Server x64 Service Pack 2, en is niet van toepassing op installaties van Windows 7.Zie http://support.microsoft.com/kb/930627 voor meer informatie over deze hotfix.

Opmerking: Omdat de Adobe PDF Printer niet goed werkt zonder de Microsoft-hotfix, controleert Acrobat 9 of deze fix is geïnstalleerd. Acrobat wordt niet geïnstalleerd tenzij bij de controle wordt bevestigd dat de fix is geïnstalleerd.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online