Adobe heeft Acrobat 9.x (Standard, Pro en Pro Extended) op Microsoft Windows 64-bits besturingssystemen getest.Acrobat 9 is een 32-bits toepassing die is getest op Windows Vista x64, Windows XP x64 en Windows 2003 Server x64.Microsoft Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate of Enterprise 64-bits wordt ondersteund nadat de 9.2-update is toegepast.

Een bekend probleem in Windows 64-bits besturingssystemen heeft betrekking op 32-bits afdruktoepassingen die in deze 64-bits omgevingen worden uitgevoerd. Dit probleem is van invloed op de Adobe PDF Printer.

Oplossing

Microsoft heeft dit probleem opgelost met Microsoft-hotfix nr. 930627. Deze hotfix was inbegrepen in Windows XP x64 Service Pack 3, Windows Vista x64 Service Pack 1 en Windows 2003 Server x64 Service Pack 2, en is niet van toepassing op installaties van Windows 7.Zie http://support.microsoft.com/kb/930627 voor meer informatie over deze hotfix.

Opmerking: Omdat de Adobe PDF Printer niet goed werkt zonder de Microsoft-hotfix, controleert Acrobat 9 of deze fix is geïnstalleerd. Acrobat wordt niet geïnstalleerd tenzij bij de controle wordt bevestigd dat de fix is geïnstalleerd.