Sommige klanten van volumelicenties zien een e-licentieovereenkomst wanneer Adobe Acrobat wordt opgestart, en ze worden gevraagd om een licentiebestand te downloaden om het product te kunnen gebruiken.

Reden

Klanten die dit probleem ondervinden, hebben meestal de onjuiste media ontvangen. Hoewel het probleem in eerste instantie wordt verholpen met de onderstaande oplossing, moet u contact opnemen met het klantenrelatieteam om te zorgen dat u over de juiste media beschikt.

Oplossing

Plaats het AdobeConfig.xml-bestand in de Acrobat-installatiebronmap.

1. Download het AdobeConfig.zip-bestand en pak het AdobeConfig.xml-bestand uit.
  2. Voordat u Acrobat installeert, plaatst u het AdobeConfig.xml-bestand in de Acrobat-installatiebronmap. Dit is de hoofdmap waarin het Setup.exe-bestand staat dat wordt gebruikt om Acrobat te installeren.

Aan de hand van de inhoud van het XML-bestand krijgt het set-upproces opdracht om de prompt voor download van de e-licentie te onderdrukken.

Aanvullende informatie

Volumelicentieklanten hoeven de e-licentie niet te downloaden. Sommige klanten willen misschien deze prompt onderdrukken en hun gebruikers toestaan Acrobat te gaan gebruiken zonder de e-licentie te downloaden.