Adobe Acrobat kan de zoekindex die is gekoppeld aan het document, niet laden

Probleem: Adobe Acrobat kan de zoekindex die is gekoppeld aan het document, niet laden

Wanneer u een PDF-document opent waaraan een index is gekoppeld, wordt u door Acrobat gevraagd om het indexbestand te laden. Wanneer u op laden klikt, wordt echter het volgende foutbericht weergegeven:

"De zoekindex die bij dit document (<locatie van .pdx-bestand>) hoort kan niet worden geladen door Adobe Acrobat. De index is beschadigd of is niet compatibel met deze versie. Zoeken in dit document gaat daarom langzamer. U kunt deze index opnieuw opbouwen met de catalogusfunctie van Adobe Acrobat Pro of contact opnemen met de maker van het document."

Het gekoppelde indexbestand laden

Fout: kan het zoekindexbestand niet laden

Oplossing: zoek handmatig naar het gekoppelde indexbestand

1. Ga in Acrobat naar Bewerken > Geavanceerd zoeken.

2. Klik in het dialoogvenster Geavanceerd zoeken op Meer opties tonen.

Geavanceerd zoeken > Meer opties

3. Open de vervolgkeuzelijst Zoeken in en kies de optie Index selecteren.

Index selecteren

4. Kies het indexbestand in het dialoogvenster Indexselectie en klik op OK.