Acrobat Pro 2017 en Acrobat Standard 2017

Windows

• Processor van 1,5 GHz of sneller
  • Windows Server 2008 R2 (64-bits), 2012 (64-bits), 2012 R2 (64-bits) of 2016 (64-bits); Windows 7 SP1 (32-bits en 64-bits); Windows 8 (32-bits en 64-bits); of Windows 10 (32-bits en 64-bits)
  • 1 GB RAM
  • 2,5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024 x 768
  • Dvd-rom-station vereist (bij installatie vanaf schijf)
  • Internet Explorer 11, Firefox (ESR) of Chrome
  • Hardwareversnelling voor video (optioneel)
  • Deze software werkt niet zonder activering. Een internetverbinding en registratie zijn benodigd om software te activeren, abonnementen te valideren en voor toegang tot online services.*  Activering via telefoon is niet beschikbaar.

* Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden ("Online services").  Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. De gebruikers dienen akkoord te gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (www.adobe.com/go/terms_nl). Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

macOS

• Intel-processor
  • Mac OS X v10.10, Mac OS X v10.11, macOS v10.12, macOS v10.13 of macOS v10.14
  • 1 GB RAM
  • 2,75 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024 x 768
  • Dvd-rom-station vereist (bij installatie vanaf schijf)
  • Safari 9.0 voor Mac OS X 10.11, Safari 10.0 voor macOS v10.12, Safari 11.0 voor macOS v10.13 (browserplug-in voor Safari wordt alleen ondersteund op 64-bits Intel-processor)
  • Hardwareversnelling voor video (optioneel)
  • Deze software werkt niet zonder activering. Een internetverbinding en registratie zijn benodigd om software te activeren, abonnementen te valideren en voor toegang tot online services.*  Activering via telefoon is niet beschikbaar.

Ondersteuning voor Safari 10.14: raadpleeg het document met oplossingen voor bekende problemen voor meer informatie.

* Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden ("Online services").  Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. De gebruikers dienen akkoord te gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (www.adobe.com/go/terms_nl). Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

Taalversies

De bureaublad-app van Acrobat 2017 is beschikbaar in de volgende talen:

Engels

Frans

Duits

Japans

Italiaans

Spaans

Nederlands

Portugees (Brazilië)

Zweeds

Deens

Fins

Noors

Eenvoudig Chinees

Traditioneel Chinees

Koreaans

Tsjechisch

Pools

Russisch

Turks

Hongaars

Oekraïens

Slowaaks

Sloveens

Frans (Noord-Afrika)

Hebreeuws (Midden-Oosten) §

Arabisch (Midden-Oosten) §

Alleen beschikbaar in Windows.

De taalversie Frans (Noord-Afrika) biedt een Franse gebruikersinterface waarin de ondersteuning voor de van rechts-naar-links geschreven talen Arabisch/Hebreeuws standaard is ingeschakeld.

§ Voor het Arabisch en Hebreeuws wordt de Engelstalige gebruikersinterface toegepast, waarbij 'van rechts naar links'-taalondersteuning voor het Arabisch/Hebreeuws standaard is ingeschakeld.