Läs om hur du delar foton på Flickr med hjälp av Elements Organizer.

Du måste registrera dig för onlinetjänsten innan du använder den här funktionen.

  1. Välj foton i den medieläsare som du vill dela.

  2. Gör något av följande:

    • Välj Dela > Flickr.
    • (Elements 12) Välj Dela > Twitter.
  3. Ange dina inloggningsuppgifter.

  4. Överför fotona till webbplatsen genom att följa instruktionerna på skärmen.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy