Adobe Admin Console er en webbaseret grænseflade, hvor du kan administrere brugsret til Adobe-løsninger på tværs af hele organisationen. Admin Console er udviklet til at fungere optimalt i de seneste versioner af webbrowserne Chrome, Safari, Firefox og Internet Explorer. Webstedets funktionalitet forringes gradvist på ældre browsere, hvilket kan forårsage problemer med at bruge bestemte funktioner.

Admin Console understøtter ikke Internet Explorer 9 og tidligere versioner.

Browserkompatibilitet

Mac OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10
Safari 7.x Internet Explorer 11 Internet Explorer 11 Internet Explorer 11
Google Chrome Google Chrome Google Chrome Google Chrome
 Firefox 4 eller nyere Firefox 4 eller nyere Firefox 4 eller nyere Firefox 4 eller nyere

Bemærk:

Du finder systemkrav til andre Creative Cloud-tjenester og -apps under Systemkrav | Creative Cloud.