Cloud-lagring til enterprise- og teams-brugere

Få alt at vide om cloud-lagring til Adobe Creative Cloud for enterprise eller teams.

Adobe promoverer Creative Cloud-baserede arbejdsforløb, så kreative fagfolk kan arbejde sammen på tværs af flere Creative Cloud-apps fra enhver placering eller enhed. Adobe tildeler online-lagerplads til hver Creative Cloud-licens for at muliggøre arbejdsforløb for en lang række aktiviteter, herunder oprettelse, redigering og administration af cloud-filer.

Hvor meget lagerplads har jeg?

Creative Cloud-planer til enterprise- og teams-brugere modtager én terabyte (1 TB) cloud-lagerplads pr. licens. Du kan kontrollere lagerallokeringen fra Creative Cloud-web- eller -computerapps.

Gå til Dine filer på Creative Cloud-webstedet. (Hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind).

Du kan se din brugte lagerplads i nederste venstre hjørne af siden.

Kontrollér lagerplads

Hold musen over lagerpladsforbruget for at se den samlede tilgængelige cloud-lagerplads.

Hold musen over lagerplads
Hold musen over lagerpladsforbruget (A) for at se din samlede tilgængelige cloud-lagerplads (B).

Du kan også se din tilgængelige lagerplads i Creative Cloud-computerappen og Creative Cloud-apps som Adobe Illustrator og Adobe Photoshop.

Creative Cloud-computerapp

Klik på cloud-ikonet i øverste højre hjørne. Din cloud-lagerplads og filsynkroniseringsstatus vises.

Vis lagerpladsen i Creative Cloud-computerappen

Photoshop eller Illustrator

Klik på cloud-ikonet i øverste højre hjørne af startskærmen. Din cloud-lagerplads og filsynkroniseringsstatus vises.

Vis cloud-lagerplads i appen

Hvad omfatter cloud-lagerpladsen?

Din Creative Cloud-lagring omfatter Creative Cloud Assets, Fotos og Dokumenter som beskrevet i følgende tabel. Du kan bruge enhver tjeneste eller kombination af tjenester, og det samlede forbrug beregnes i overensstemmelse hermed.

Hvad indeholder cloud-lagring? Hvad indeholder cloud-lagring ikke?

Creative Cloud

Lightroom

Document Cloud

• Adobe Express
  • Projekter og brandfiler
  • Grafik og websider
  • Videoer
  • Adobe Stock-kreditter
  • Adobe Fonts
  • Synkroniserede filer
  • Cloud-dokumenter
  • Slettede filer
  • Biblioteker
  • Versionshistorik
  • Fotos og albummer
  • Redigerede filer
  • Importerede eller slettede filer
  • Alle dokumenter
  • Filer markeret med stjerne
  • Delte filer

Hvad sker der, hvis jeg overskrider min lagerkvote?

Du finder flere oplysninger om, hvad der sker, hvis du overskrider din lagerkvote, i Bedre fleksibilitet for lagerpladsen med samlet kvote.

Hvor mange filer kan jeg gemme?

Du kan gemme lige så mange filer og mapper, som din cloud-lagerplads tillader, men du kan ikke synkronisere mere end følgende antal filer og mapper:

• 350.000 filer
  • 150.000 mapper

Dette omfatter ikke de filer, mapper eller undermapper, som andre har delt med dig.

De filer og mapper, som du ikke har slettet permanent, tæller også med i din cloud-lagring. Sørg for, at dine slettede filer ikke bruger værdifuld lagerplads, ved at slette dem permanent. Lær hvordan du sletter filer permanent for at frigøre lagerplads.

Kan jeg opgradere via Creative Cloud-lagring?

Creative Cloud for enterprise- og teams-kunder kan endnu ikke købe mere lagerplads.

Ofte stillede spørgsmål

Creative Cloud-lagring varierer afhængigt af antallet af licenser, du har til en bestemt konto eller profil. Hvis du har to licenser til Creative Cloud for teams eller Creative Cloud for enterprise, modtager du 1 TB cloud-lagring for hver licens. I dette tilfælde er den samlede tilgængelige lagerplads 2 TB.

Brugere i organisationer, der ikke er blevet migreret, modtager lagerplads baseret på deres eksisterende rettigheder.

Bemærk:

For at kunne levere fordele som lagring til virksomheder og andre funktioner på virksomhedsniveau overfører vi alle eksisterende Adobe ID'er til Business ID'er. Alle nye virksomhedskunder kommer til at bruge Business ID'er til deres teammedlemmer.

Du bliver kontaktet, når det er tid til, at din organisation skal modtage denne opgradering. Du kan finde flere oplysninger i Introduktion til Business ID'er og nye lagringsfunktioner. Indtil din organisation er blevet overført, vil du fortsat bruge Adobe ID-typen til at få adgang til organisationen. Support til Adobe ID'er vil derefter være forbeholdt individuelle kunder.