Adobe Admin Console on verkkopohjainen käyttöliittymä, jolla voit hallita Adoben tuotteiden käyttöoikeuksia koko organisaation laajuisesti. Admin Console on suunniteltu toimimaan optimaalisesti Chrome-, Safari-, Firefox- ja Internet Explorer ‑verkkoselainten uusimmissa versioissa. Sivusto ei tue vanhempia selaimia, mikä aiheuttaa ongelmia tiettyjen toimintojen käytössä.

Admin Console ei tue Internet Explorer 9:ää ja sitä vanhempia versioita.

Selainten yhteensopivuus

Mac OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10
Safari 7.x Internet Explorer 11 Internet Explorer 11 Internet Explorer 11
Google Chrome Google Chrome Google Chrome Google Chrome
 Firefox 4 tai uudempi Firefox 4 tai uudempi Firefox 4 tai uudempi Firefox 4 tai uudempi

Huomautus:

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen ja muiden Creative Cloud ‑tuotteiden järjestelmävaatimukset on esitetty artikkelissa Järjestelmävaatimukset | Creative Cloud.