Met de PDF Shell-component in Acrobat DC en Acrobat Reader DC kunt u de miniaturen van PDF-documenten weergeven in Windows Verkenner, zowel voor de 64-bits versie en voor de 32-bits versie van Windows. Deze functie is standaard uitgeschakeld. U kunt de functie inschakelen via een specifieke instelling in de voorkeuren.

Opmerking:

Bij Acrobat XI en Reader XI worden de miniaturen van PDF's automatisch in Windows Verkenner weergegeven op Windows-systemen met 32 bits. Dit wordt echter niet ondersteund op Windows-systemen met 64 bits.

Stappen

1. Open Acrobat DC of Acrobat Reader DC. Kies Voorkeuren in het menu Bewerken.

2. Kies Algemeen in de lijst met categorieën van het deelvenster Voorkeuren en schakel vervolgens het selectievakje Voorbeelden van PDF-miniaturen inschakelen in Windows Verkenner in.

Voorbeelden van PDF-miniaturen inschakelen

Opmerking:

Als het selectievakje Voorbeelden van PDF-miniaturen inschakelen in Windows Verkenner niet wordt weergegeven, moet u Acrobat DC of Acrobat Reader DC bijwerken naar de nieuwste versie. Als u het product automatisch wilt bijwerken, kiest u Help > Controleren op updates en volgt u de stappen in het Updater-venster om de nieuwste updates te downloaden en installeren.

3. Klik op OK.

4. Wacht een paar seconden terwijl Acrobat DC wordt geconfigureerd om voorbeelden van de miniaturen in Windows Verkenner weer te geven.

Opmerking:

In Acrobat Reader DC wordt u gevraagd of u de functie wilt toevoegen aan de huidige installatie. Klik ter bevestiging op Ja.