U kunt gemakkelijk bestanden openen via (of opslaan in) uw OneDrive-opslagaccount voor consumenten of bedrijven wanneer u werkt in Acrobat of Acrobat Reader op uw bureaublad.

Uw OneDrive-account toevoegen en bestanden openen

1. Kies Start > Account toevoegen en klik vervolgens op de knop Toevoegen voor OneDrive. (U kunt ook een account toevoegen in het aangepaste dialoogvenster voor openen en opslaan.)

Het dialoogvenster Aanmelden wordt weergegeven.

Aanmelden bij OneDrive
  2. Geef het e-mailadres van uw OneDrive-account op en klik op Doorgaan.

3. U wordt gevraagd om uw accounttype te kiezen: persoonlijk of zakelijk. Klik op de gewenste knop.

Kies het OneDrive-accounttype
  4. Geef uw wachtwoord op en klik op Aanmelden.

Dialoogvenster voor aanmelden bij OneDrive
  5. Klik op Ja in het bevestigingsdialoogvenster.

Laatste bevestigingsdialoogvenster

Het account wordt toegevoegd in het linkerdeelvenster onder de sectie Bestanden. Er wordt een lijst met bestanden/mappen getoond. Alle specifieke handelingen voor het geselecteerde bestandstype zijn beschikbaar in het rechtervenster voor context, alsook via een aangepast dialoogvenster voor openen en opslaan.

Uw OneDrive-bestanden in de weergave Start

Opmerking:

De opdrachten voor zoeken, sorteren en filteren zijn nog niet beschikbaar in de weergave Start voor OneDrive-bestanden.

Uw OneDrive-account verwijderen

1. Klik in de weergave Start op het pictogram Bewerken/Potlood naast Bestanden.

Knop Bewerken voor online accounts
  2. Klik op het pictogram met het kruisje naast het account dat u wilt verwijderen, en klik vervolgens op Gereed naast Bestanden.

De opties Kruisje en Gereed voor het verwijderen van een account