U kunt eenvoudig bestanden openen en opslaan vanuit uw Google Drive-opslagaccount terwijl u op uw desktop in Acrobat DC werkt.

Uw Google Drive-account koppelen aan Acrobat DC om toegang te krijgen tot bestanden

1. Kies Start > Account toevoegen en klik vervolgens op de knop Toevoegen voor Microsoft Google Drive. Het dialoogvenster Aanmelden wordt weergegeven.

a) Geef het e-mailadres van het Google-account op en klik op Volgende.

Aanmelden met uw Google-account

b) Voer het wachtwoord van het account in en klik op Inloggen.

Aanmelden met uw Google-account

2. Klik in het bevestigingsvenster op Toestaan.

Bevestiging om uw Google Drive-account te koppelen aan Acrobat

Het account wordt toegevoegd in het linkerdeelvenster in de sectie Bestanden. Het rechterdeelvenster bevat een lijst met bestanden en mappen. Nu zijn alle specifieke handelingen voor het geselecteerde bestandstype hier voor u beschikbaar, en ook via een aangepast dialoogvenster voor openen en opslaan.

Uw Google Drive-bestanden in de weergave Start

Uw Google Drive-account verwijderen uit Acrobat DC

1. Klik in de weergave Start op het pictogram Bewerken/Potlood naast Bestanden.

Knop Bewerken voor online accounts
  2. Klik op het pictogram met het kruisje naast het account dat u wilt verwijderen, en klik vervolgens op Verwijderen in het bevestigingsvenster.

Klik op het pictogram met het kruisje om het account te verwijderen