Brukerveiledning Avbryt

Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Tilbakestill Adobe-passordet
    3. Endre Adobe-plan
    4. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    5. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    6. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    7. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og -mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Finn ut hvordan du legger til tusenvis av skrifter ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, slik at du kan bruke dem i applikasjoner og på nettsteder.

Slik aktiverer eller deaktiverer du Adobe Fonts

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Klikk på Skifter-ikonet  øverst til høyre. Deretter velger du Bla gjennom skrifter.

Bla gjennom skrifter

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Et nettleservindu åpnes, og du blir logget på fonts.adobe.com.

3. Bla gjennom eller søk etter skrifter. Bruk filtrene i venstre sidefelt for å begrense resultatene.

4. Når du finner en skrift du liker, kan du velge Vis familie for å se siden for hele skriftfamilien.

Klikk på Vis familie

5. Åpne menyen Aktiver skrifter. Herfra kan du aktivere (eller deaktivere) skriftfamilier, individuelle skrifttykkelser eller stiler.

Aktiver skriftfamilier

Du har tilgang til de aktiverte skriftene i panelet Aktive skrifter i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og i skriftlisten i skrivebordsapplikasjonene dine. Noen programmer, for eksempel Microsoft Word, kan krever omstart av maskinen etter at en ny skrift er aktivert.

Slik deaktiverer du alle Adobe Fonts-skrifter

Hold listen din over aktive skrifter kort for å optimalisere ytelsen. Skrifter du deaktiverer, er tilgjengelige på fanen Tidligere aktivert i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, slik at du når som helst enkelt kan aktivere dem igjen.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Klikk på menyen Flere alternativer  oppe til høyre, og velg deretter ett av deaktiveringsalternativene.

Deaktiver skrifter som ikke er i bruk

Bruke Adobe Fonts mens du er frakoblet

Hvis du starter Creative Cloud-skrivebordsprogrammet mens du er frakoblet, vises ikke skriftene i skriftlistene i applikasjonene dine. Hvis du imidlertid kobler fra Internett mens Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kjører, kan du fortsatt bruke og se aktiverte skrifter.

Bruke skrifter i eldre versjoner av Creative Cloud- og tredjepartsapplikasjoner

Adobe-skrifter som ikke har blitt brukt på over 60 dager, må installeres på nytt for bruk i eldre Creative Cloud- og tredjepartsapplikasjoner. Creative Cloud rydder regelmessig opp i disse skriftene for å sikre at applikasjonene fortsetter å kjøre smidig.

Du kan raskt installere skrifter på nytt fra Adobe Fonts-nettstedet ved å klikke på skyikonet  ved siden av navnet på skriften i listen Aktive skrifter. Når skriftene er installert på nytt, vises de som vanlig i alle skriftmenyene dine.

Vi anbefaler at du holder Creative Cloud-programvaren oppdatert for å få en best mulig skriftopplevelse. Lær mer om hvordan du installerer på nytt skrifter som ikke lenger er i bruk.

Installer skriftene dine på nytt

Slik slår du av Adobe Fonts-tjenesten

Hvis du deaktiverer Adobe Fonts, blir alle aktiverte skrifter deaktivert, og du kan ikke aktivere andre skrifter fra denne tjenesten.

1. Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger.

Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. Klikk på Tjenester i sidefeltet. Deretter deaktiverer du Adobe Fonts-alternativet.

Deaktivere Adobe Fonts
    Deaktivere Adobe Fonts

3. Velg Ferdig for å bruke endringene.