Behersker du ett språk bedre enn et annet? Velg et annet språk for Creative Cloud-applikasjoner.

Velg operativsystem

Nyere systemer: Mac OS 10.7, Windows 7 eller nyere

Bruk Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til å endre språket som brukes i Creative Cloud-applikasjoner.

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller på Apple-menylinjen (Mac OS) for å åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis du ikke ser ikonet, starter du applikasjonen på denne måten:

Windows: Velg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.

Mac OS: Velg Go > Applications > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Merk:

Hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ikke er installert, kan du laste det ned her.

2. Klikk på ikonet med tre vertikale prikker i hjørnet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger.

Innstillinger for Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
  3. Velg Creative Cloud > Apps.

4. Velg et språk fra listen over applikasjonsspråk.

Endringen tas i bruk når du avslutter Innstillinger (klikk på pil venstre ved siden av Innstillinger) eller lukker Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Alle applikasjoner du laster ned etter at du gjør denne endringen, installeres med det nye språket.

Endre installasjonsspråk

Merk:

Hvis du vil bruke språkendringen for en applikasjon du allerede har installert på datamaskinen, må du først endre språkinnstillingen, og deretter avinstallere og installere applikasjonen på nytt. Du kan enkelt gjøre dette i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Eldre systemer: Mac OS 10,6, Windows Vista eller tidligere

Hvis du kjører et eldre operativsystem, bruker Creative Cloud en hjelpeapplikasjon, kalt Adobe Application Manager, til å laste ned, installere og administrere Creative Cloud-applikasjoner. Bruk Adobe Application Manager til å endre språket som brukes i applikasjonene dine.

1. Åpne Adobe Application Manager på følgende måte:

Windows: Velg Start > Alle programmer > Adobe Application Manager.

Mac OS: Velg Applications > Adobe Application Manager.

2. Klikk på navnet ditt i hjørnet øverst til venstre, og velg Innstillinger.

3. Velg språk og klikk på Lagre.

Merk:

Hvis du vil bruke språkendringen for en applikasjon du allerede har installert på datamaskinen, må du endre språkinnstillinger, og deretter avinstallere og installere applikasjonen på nytt.