Brukerveiledning Avbryt

Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Tilbakestill Adobe-passordet
    3. Endre Adobe-plan
    4. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    5. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    6. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    7. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og -mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Finn ut hvordan du endrer standardspråk ved installasjon Creative Cloud-applikasjoner. Når det er angitt, kan du avinstallere og installere eksisterende installasjoner på nytt.

Slik endrer du språkinnstillinger for Creative Cloud-applikasjoner

Du kan endre standardspråket for fremtidige installasjoner av Creative Cloud-applikasjoner. Du må installere alle eksisterende applikasjoner på nytt for å ta i bruk denne endringene.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger.

Innstillinger
    Innstillinger

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Velg Applikasjoner i sidefeltet.

4. Velg et språk fra listen Standard installasjonsspråk.

standardspråk

5. Velg Ferdig for å bruke endringene.

Alle applikasjoner du laster ned etter at du gjør denne endringen, installeres på det nye språket.

6. Hvis du vil bruke språkendringen for en applikasjon du allerede har installert på datamaskinen, må du avinstallere applikasjonen og deretter installere den på nytt.

Ser du fremdeles ikke applikasjonene dine på det språket du ønsker? Endre språkinnstillingen i macOS eller Windows så den samsvarer med regionen din.