Slik inviterer du samarbeidspartnere til å redigere nettsky-dokumenter

Samarbeid med partnere på enkelt vis ved å invitere dem til å redigere nettsky-dokumentene dine. Samarbeid om nettsky-dokumenter foregår online. Derfor må du først lagre filen din som et nettsky-dokument.

Inviter andre til å redigere i Creative Cloud-applikasjoner

Når du har lagret filene dine som nettsky-dokumenter, kan du invitere andre til å redigere dem. Finn ut hvordan du kan invitere samarbeidspartnerne dine til å redigere nettsky-dokumenter i følgende Creative Cloud-applikasjoner:

Hva bør jeg vite før jeg inviterer samarbeidspartnere til å redigere filene mine?

• Måter du kan invitere på: Du kan invitere samarbeidspartnere til å redigere nettsky-dokumentene dine direkte fra applikasjonene, fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet eller via Creative Cloud-nettstedet
  • Samtidig versus samredigering: I Photoshop, Illustrator og Adobe Fresco er det bare én samarbeidspartner som kan redigere et nettsky-dokument om gangen (kalt asynkron redigering). I Adobe XD kan flere samarbeidspartnere jobbe med et nettsky-dokument samtidig og se endringer i sanntid. Endringer lagres mens dere jobber.

Inviter til å redigere via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Gå til Filer-fanen og velg Dine filer.

Vindu i Creative Cloud skrivebordsprogrammet der alternativene "Filer" og "Dine filer" blir vist til venstre på skjermen.

3. Velg nettsky-dokumentet du vil samarbeide om, og velg deretter Del-ikonet   i høyre sidefelt.

Vindu i Creative Cloud skrivebordsprogrammet der knappen "Del" blir vist i høyre panel.

4. I Del dokument-dialogboksen legger du til e-postadressen til samarbeidspartneren din.

(Hvis du vil invitere flere samarbeidspartnere, skriver du inn en liste med e-postadresser atskilt med komma eller semikolon.)

"Inviter samarbeidspartnere" i vinduet "Del" i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

5. Hvis du vil, kan du skrive en melding til samarbeidspartneren. Deretter velger du Inviter til å redigere.

Knappen "Inviter til å redigere" i vinduet "Del" i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Samarbeidspartnerne mottar en invitasjon på e-post om å åpne og få tilgang til nettsky-dokumentet. De får også et varsel i kontoen sin på Creative Cloud-nettstedet og i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Merk: Du kan også invitere samarbeidspartnere til å redigere nettsky-dokumentene dine fra Creative Cloud-webområdet.

Slik fjerner du en invitert samarbeidspartner

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Gå til Filer-fanen og velg Dine filer.

Vindu i Creative Cloud skrivebordsprogrammet der alternativene "Filer" og "Dine filer" blir vist til venstre på skjermen.

3. Velg nettsky-dokumentet du vil fjerne samarbeidspartneren fra. Velg deretter Del-ikonet   i høyre sidefelt.

Vindu i Creative Cloud skrivebordsprogrammet der knappen "Del" blir vist i høyre panel.

4. Finn e-postadressen til samarbeidspartneren, og hold musepekeren over den. Deretter velger du Fjern for samarbeidspartneren.

Knappen "Fjern" i vinduet "Del" i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Merk: Hvis du vil fjerne alle samarbeidspartnerne, velger du Fjern alle.

Vanlige spørsmål

Hvor mange samarbeidspartnere kan jeg invitere samtidig?

Du kan legge til opptil 1000 samarbeidspartnere om gangen.

Kan jeg invitere en samarbeidspartner til å rediger et ikke-nettsky-dokument?

Når du arbeider med et ikke-nettsky-dokument, må du lagre det som et nettsky-dokument før du kan invitere andre til å få tilgang til og redigere det.

Må samarbeidspartnere ha den aktuelle applikasjonen for å redigere nettsky-dokumenter?

Ja, samarbeidspartnere må ha riktig applikasjon installert for å kunne redigere nettsky-dokumenter. Hvis applikasjonen ikke er tilgjengelig, blir de bedt om å installere (eller oppdatere) den.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet