Bruke Behance

Hva er Behance og hvordan passer det inn i Adobe Creative Cloud?

Behance er den ledende nettplattformen for å presentere og oppdage kreativt arbeid. Den kreative verdenen oppdaterer sine arbeid på ett sted for å kringkaste det bredt og effektivt.

Hvordan deler jeg til Behance fra Creative Cloud, Photoshop og Illustrator og InDesign?

Selv om du ikke kan dele direkte fra Creative Cloud-apper til Behance, kan du besøke Behance.net og laste opp direkte. Derfra får du tilgang til alle dine Creative Cloud-filer og kan velge hvilke du vil legge til prosjekter.

Hvordan får jeg tilgang til Behance fra skrivebordsprogrammet Adobe Creative Cloud?

Med Adobe Creative Cloud kan du holde kontakten med arbeidsgruppene og det kreative fellesskapet via datamaskinen, webområdet eller mobilenheten. Installer skrivebordsprogrammet Creative Cloud for å få tilgang til din Behance-aktivitetsfeed og -portefølje, og for å dele og oppdage nytt arbeid.

Hvis du alt har en Behance-konto, logger du på. Hvis du ikke har en konto, logger du på med din eksisterende Adobe ID; dermed blir en ny Behance-konto automatisk opprettet til deg.

Feilsøking

Hvordan viser jeg arbeidet jeg har delt på Behance?

Når du registrerer Behance-kontoen, vil du bli bedt om å velge et brukernavn. Brukernavnet er del av den unike URL-adressen til profilen. URL-adressen er behance.net/brukernavn. Du kan se den offentlige visningen av profilen din der, eller du kan logge på behance.net for fullstendige redigeringsfunksjoner.

Jeg har problemer med å logge på Behance-kontoen.

Logg på Behance med din Adobe ID. Gå til Behance-hjelpesenteret eller kontakt Behance brukerstøtte hvis du fortsatt har problemer med pålogging.

Kan jeg logge på Behance med påloggingsinformasjonen for Creative Cloud?

Ja!

Hvis du ikke har en Behance-konto ennå: Gå til behance.net og klikk på Aktiver konto, eller logg på med din Adobe ID for å opprette en konto.

Hvis du ikke har en Behance-konto: Bare logg på Behance med din Adobe-ID.

Hvordan kan jeg endre koblingen mellom mine Behance- og Creative Cloud-kontoer?

For å knytte Behance-kontoen din til en annen Adobe ID går du inn i din Behance under kontoinnstillinger, klikker på Bruk en annen Adobe ID i delen Bytt Adobe ID. (Du må kanskje gjøre dette hvis du har to Creative Cloud-kontoer eller Adobe ID-er.) Hvis du gjør dette, vil du alltid logge på Behance med Adobe ID-en du byttet til.