Dette må du gjøre hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ikke åpnes eller viser et roterende fremdriftshjul.

Hvordan løse problemet med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet når det ikke åpnes

Når du starter Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, åpnes det ikke eller viser et roterende hjul med en av følgende feilmeldinger:

• Lasting av programmer ser ut til å ta lengre tid enn vanlig.
  • Initialisering av Creative Cloud tar lenger tid enn vanlig.
Initialisering og åpning av Creative Cloud tar lenger tid enn vanlig
Fremdriftshjul som snurrer

For å løse dette problemet, prøver du følgende løsninger og starter Creative Cloud-skrivebordsprogrammet:

Starte bakgrunnsprosessene for Creative Cloud på nytt

Denne feilen kan oppstå dersom bakgrunnsprosessene til Creative Cloud opplever problemer. Start Creative Cloud på nytt ved å klikke her i feilmeldingen for å starte bakgrunnsprosessen på nytt.

Start datamaskinen på nytt og start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fra de tre vertikale prikkene øverst til høyre.

2. Lukk alle programmer.

3. Start datamaskinen på nytt og start skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

Oppgradere til den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Oppgradering til gjeldende versjon av Creative Cloud-programmet løser dette problemet. Slik gjør du dette:

1. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  2. Last ned og installer den nyeste versjonen av Creative Cloud-programmet.

Merk:

Følgende trinn lar deg finne gjeldende installerte versjon av Creative Cloud-programmet:

1. Klikk på ikonet for tre vertikale prikker øverst til høyre i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  2. Gå til Innstillinger.
  3. I kategorien Generelt klikker du på Konto. Du finner versjonsinformasjonen over Adobe ID-en.

Installer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, installer programmet på nytt (se Avinstallere skrivebordsprogrammet Creative Cloud).

Slett innholdet i OOBE-mappen og start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet igjen

1. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fra de tre vertikale prikkene øverst til høyre.

2. Bla gjennom til følgende plassering, avhengig av operativsystemet ditt.

Windows

C:\Brukere\<brukermappe>\AppData\Local\Adobe\OOBE

AppData er skjult under standardinnstillingene i Windows. Se Vis skjulte filer, mapper, filnavnutvidelser | Windows for instruksjoner for å vise den.

macOS

/Brukere/<brukermappe>/Bibliotek/Programstøtte/Adobe/OOBE

Merk:\Brukere\<brukermappe>\Bibliotek er som standard skjult etter 10.7. Se Tilgang til skjulte brukerbibliotekfiler | Mac OS 10.7 og nyere.

3. Slett alt innholdet i OOBE-mappen.

4. Start datamaskinen på nytt og start skrivebordsprogrammet Creative Cloud-programmet på nytt.

Merk:

Programmet kan bruke litt mer tid enn normalt på å laste med denne løsningen, siden innholdet i OOBE-mappen må gjenoppbygges etter oppstart.