Dette må du gjøre hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ikke åpnes eller viser et roterende fremdriftshjul.

Hvordan løse problemet med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet når det ikke åpnes

Når du starter Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, åpnes det ikke eller viser et roterende hjul med en av følgende feilmeldinger:

• Lasting av programmer ser ut til å ta lengre tid enn vanlig.
  • Initialisering av Creative Cloud tar lenger tid enn vanlig.
Initialisering og åpning av Creative Cloud tar lenger tid enn vanlig
Fremdriftshjul som snurrer

For å løse dette problemet, prøver du følgende løsninger og starter Creative Cloud-skrivebordsprogrammet:

Denne feilen kan oppstå dersom bakgrunnsprosessene til Creative Cloud opplever problemer. Start Creative Cloud på nytt ved å klikke her i feilmeldingen for å starte bakgrunnsprosessen på nytt.

1. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fra de tre vertikale prikkene øverst til høyre.

2. Lukk alle programmer.

3. Start datamaskinen på nytt og start skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

Oppgradering til gjeldende versjon av Creative Cloud-programmet løser dette problemet. Slik gjør du dette:

1. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  2. Last ned og installer den nyeste versjonen av Creative Cloud-programmet.

Merk:

Følgende trinn lar deg finne gjeldende installerte versjon av Creative Cloud-programmet:

1. Klikk på ikonet for tre vertikale prikker øverst til høyre i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  2. Gå til Innstillinger.
  3. I kategorien Generelt klikker du på Konto. Du finner versjonsinformasjonen over Adobe ID-en.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, installer programmet på nytt (se Avinstallere skrivebordsprogrammet Creative Cloud).

1. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fra de tre vertikale prikkene øverst til høyre.

2. Bla gjennom til følgende plassering, avhengig av operativsystemet ditt.

Windows

C:\Brukere\<brukermappe>\AppData\Local\Adobe\OOBE

AppData er skjult under standardinnstillingene i Windows. Se Vis skjulte filer, mapper, filnavnutvidelser | Windows for instruksjoner for å vise den.

macOS

/Brukere/<brukermappe>/Bibliotek/Programstøtte/Adobe/OOBE

Merk:\Brukere\<brukermappe>\Bibliotek er som standard skjult etter 10.7. Se Tilgang til skjulte brukerbibliotekfiler | Mac OS 10.7 og nyere.

3. Slett alt innholdet i OOBE-mappen.

4. Start datamaskinen på nytt og start skrivebordsprogrammet Creative Cloud-programmet på nytt.

Merk:

Programmet kan bruke litt mer tid enn normalt på å laste med denne løsningen, siden innholdet i OOBE-mappen må gjenoppbygges etter oppstart.