Dette må du gjøre hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ikke åpnes eller viser et roterende fremdriftshjul.

Hvordan løse problemet med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet når det ikke åpnes

Hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ikke åpnes og viser noen av følgende meldinger, følger du instruksjonene i meldingen.

• Applikasjonene dine bruker lengre tid enn vanlig. Start Creative Cloud eller datamaskinen på nytt og prøv igjen.
  • Lasting av applikasjoner ser ut til å ta lengre tid enn vanlig.
  • Initialisering av Creative Cloud tar lengre tid enn vanlig.

Hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fremdeles ikke åpnes, kan du prøve løsningene nedenfor til problemet er løst.

1. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på en av følgende måter, avhengig av versjonen du har installert:

macOS: Trykk på Cmd + Q. Velg deretter Avslutt.

Windows: Trykk på Ctrl + W. Velg deretter Avslutt.

Klikk på ikonet med tre vertikale prikker øverst i høyre hjørne, og velg deretter Avslutt.

Tre prikker i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet (eldre versjon)
  2. Lukk alle applikasjoner som er åpne i systemet ditt.

3. Start datamaskinen på nytt og start programmet Creative Cloud på nytt.

1. Avinstaller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ved å bruke Avinstalleringsprogrammet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. Logg på Creative Cloud-nettstedet for å begynne å laste ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installeringen:

macOS: Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Creative_Cloud_Set-Up.exe

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installeringen.

5. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

1. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på en av følgende måter, avhengig av versjonen du har installert:

macOS: Trykk på Cmd + Q. Velg deretter Avslutt.

Windows: Trykk på Ctrl + W. Velg deretter Avslutt.
    .

Klikk på ikonet med tre vertikale prikker øverst i høyre hjørne, og velg deretter Avslutt.

Tre prikker i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet (eldre versjon)
  2. Bla gjennom til følgende plassering, avhengig av operativsystemet ditt.

Windows

C:\Brukere\<brukermappe>\AppData\Local\Adobe\OOBE

Mappen AppData er skjult på Windows som standard. Se Vis skjulte filer, mapper, filnavnutvidelser | Windows for instruksjoner for å vise den.

macOS

/Brukere/<brukermappe>/Bibliotek/Programstøtte/Adobe/OOBE

\Brukere\<brukermappe>\Bibliotek\ er skjult som standard for macOS 10.7 og nyere. For mer informasjon, se Tilgang til skjulte biblioteksfiler | Mac OS 10.7 og nyere.

3. Slett alle filene i OOBE-mappen, men ikke slett selve mappen.

4. Start datamaskinen på nytt og start Creative Cloud-programmet igjen.

Merk:

Programmet kan bruke litt mer tid enn normalt på å laste med denne løsningen, siden innholdet i OOBE-mappen må gjenoppbygges etter oppstart.

1. Hvis du bruker et eldre operativsystem, kan du oppgradere det til det nyeste. Den siste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet støttes bare på følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows 10 (bare 64-bit)
    • macOS v10.12 og nyere
  2. Logg på Creative Cloud-nettstedet for å begynne å laste ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installeringen:

macOS: Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Creative_Cloud_Set-Up.exe

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installeringen.

5. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.