Dette må du gjøre hvis Creative Cloud-skrivebordsappen ikke åpnes eller viser et roterende fremdriftshjul.

Problem

Når du starter Creative Cloud-skrivebordsappen, åpnes den ikke eller viser et roterende hjul med en av følgende feilmeldinger:

Lasting av programmer ser ut til å ta lengre tid enn vanlig.

Initialisering av Creative Cloud tar lenger tid enn vanlig.

Fremdriftshjul som snurrer
Fremdriftshjul som snurrer

Løsning 1: Start bakgrunnsprosessene for Creative Cloud på nytt.

Denne feilen kan oppstå dersom bakgrunnsprosessene til Creative Cloud opplever problemer. Start Creative Cloud på nytt ved å klikke her i feilmeldingen for å starte bakgrunnsprosessen på nytt.

Løsning 2: Start datamaskinen på nytt og start programmet Creative Cloud på nytt

1. Avslutt programmet Creative Cloud fra utstyrsikonet øverst til høyre.

2. Lukk alle programmer.

3. Start datamaskinen på nytt og start programmet Creative Cloud på nytt.

Løsning 3: Oppgrader til den nyeste versjonen av Creative Cloud-programmet

Oppgradering til gjeldende versjon av Creative Cloud-programmet løser dette problemet. Slik gjør du dette:

1. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  2. Last ned og installer den nyeste versjonen av Creative Cloud-programmet.

Merk:

Følgende trinn lar deg finne gjeldende installerte versjon av Creative Cloud-programmet:

1. Klikk på utstyrsikonet øverst til høyre i Creative Cloud-programmet.
  2. Gå til innstillinger.
  3. I kategorien Generelt klikker du på Konto. Du finner versjonsinformasjonen over Adobe ID-en.

Løsning 4: Installer Creative Cloud-programmet på nytt

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, installer programmet på nytt (se Avinstallere skrivebordsprogrammet Creative Cloud).

Løsning 5: Slett innholdet i OOBE-mappen og start Creative Cloud-programmet igjen

1. Avslutt programmet Creative Cloud fra utstyrsikonet øverst til høyre.

2. Bla gjennom til følgende plassering, avhengig av operativsystemet ditt.

• Mac OS: Brukere/<brukermappe>/Bibliotek/Programstøtte/Adobe/OOBE

Merk: \Brukere\<brukermappe>\Bibliotek\ er som standard skjult siden 10.7. Se Tilgang til skjulte brukerbibliotekfiler | Mac OS 10.7 og nyere for instruksjoner om tilgang til den.

• Windows: C:\Brukere\<brukermappe>\AppData\Local\Adobe\OOBE

Merk: AppData er skjult under standardinnstillingene i Windows. Se Vis skjulte filer, mapper, filnavnutvidelser | Windows for instruksjoner for å vise den.

3. Slett alt innholdet i OOBE-mappen.

4. Start datamaskinen på nytt og start Creative Cloud-programmet igjen.

Merk: Programmet kan bruke litt mer tid enn normalt på å laste med denne løsningen, siden innholdet i OOBE-mappen må gjenoppbygges etter oppstart.