Creative Cloud-skrivebordsprogrammet åpnes ikke | Fremdriftshjulet fortsetter å snurre

Dette må du gjøre hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ikke åpnes eller viser et roterende fremdriftshjul.

Hvordan løse problemet med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet når det ikke åpnes

Hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ikke åpnes og viser noen av følgende meldinger, følger du instruksjonene i meldingen.

• Applikasjonene dine bruker lengre tid enn vanlig. Start Creative Cloud eller datamaskinen på nytt og prøv igjen.
  • Lasting av applikasjoner ser ut til å ta lengre tid enn vanlig.
  • Initialisering av Creative Cloud tar lengre tid enn vanlig.

Hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fremdeles ikke åpnes, kan du prøve løsningene nedenfor til problemet er løst.

Merk:

Vær oppmerksom på at følgende løsninger kun gjelder Creative Cloud-skrivebordsprogrammet versjon 5.0 og nyere. Se instruksjoner for tidligere versjoner av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

1. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på en av disse måtene, avhengig av hvilket operativsystem du har:

macOS: Trykk på Cmd + Q. Velg deretter Avslutt.

Windows: Trykk på Ctrl + W. Velg deretter Avslutt.

2. Lukk alle applikasjoner som er åpne i systemet ditt.

3. Start datamaskinen på nytt og start programmet Creative Cloud på nytt.

1. Avinstaller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ved å bruke Avinstalleringsprogrammet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. Logg på Creative Cloud-nettstedet for å begynne å laste ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installeringen:

macOS: Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Creative_Cloud_Set-Up.exe

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installeringen.

5. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

1. Hvis du bruker et eldre operativsystem, kan du oppgradere det til det nyeste. Den siste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet støttes bare på følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows 10 (bare 64-bit)
    • macOS v10.12 og nyere
  2. Logg på Creative Cloud-nettstedet for å begynne å laste ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installeringen:

macOS: Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Creative_Cloud_Set-Up.exe

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installeringen.

5. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet