Finn ut hvordan du laster ned og bruker Adobes reparasjonsverktøy for begrenset tilgang for å løse feilen «Du har begrenset tilgang til Adobe-apper eller -tjenester».

Hvilke feil kan reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang løse?

Reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang er et Adobe-verkteøy som du kan laste ned for å løse følgende feilmelding:

• Du har begrenset tilgang til Adobe-apper eller -tjenester.
Feilmelding om begrenset tilgang
Eller, i scenarier hvor du mottar en av følgende meldinger og tror de er en feil:
  • Creative Cloud-programmene er tilgjengelig i prøvemodus.
  • Prøveutløp
  • Vi kan ikke aktivere [product name]. Produktet må aktiveres for å kunne brukes...
Verktøyet redigerer Adobe-relaterte oppføringer i vertsfilen, slik at datamaskinen får tilgang til våre aktiveringsservere og produktene du har kjøpt.

Slik laster du ned og bruker reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang

Følg disse trinnene for å løse problemene:

1. Last ned Adobes reparasjonsverktøy for begrenset tilgang:

2. Dobbeltklikk den nedlastede filen for å trekke ut innholdet.

3. Start reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang fra den utpakkede mappen.

• Windows: Høyreklikk på verktøyet og velg Kjør som administrator.
    • macOS: Dobbeltklikk på verktøyet og angi brukerinformasjonen for administratorer for å fortsette.
    Kjøre reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang
  4. Godta lisensavtalen.

Godta lisensavtalen for reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang
  5. Klikk på Fortsett.

Tillate kjøring av reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang
  6. Verktøyet reparerer vertsfilen og viser antallet oppføringer som er reparert. Klikk på Lukk.

Vertsfiloppføringer som er reparert av reparasjonsverktøyet for begrenset tilgang
  7. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen, klikk på tannhjulet og velg Se etter programoppdateringer.

Se etter oppdateringer for Creative Cloud-appen
  8. Finn appen du vil oppdatere og klikk på Oppdater.

Når du oppdaterer appene, får du umiddelbar tilgang til nye funksjoner, ytelsesforbedringer og feilrettinger.